Haberler

Davutoğlu, Malatya'daki çakal krizi sonrası "Gerçekte ne yaşandı?" notuyla video yayınladı

Güncelleme:
Abone Ol

Malatya'da esnaf ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile tartışan bir vatandaşa partinin İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın "Çakal" ifadesini kullanarak hitap ettiği iddiası gerginliğe neden oldu. Vatandaşlar Uçkan'ın üzerine giderken, Davutoğlu apar topar bölgeden uzaklaştırıldı. Durumun medyaya yansımasın ardından Davutoğlu, sosyal medya hesabından "Malatya'da gerçekte ne yaşandı?" notuyla video yayınladı.

Malatya'daki 2 günlük ziyareti kapsamında, Battalgazi ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

İL BAŞKANI'NIN "ÇAKAL" DEDİĞİ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Davutoğlu, ziyaret sırasında bir vatandaşın, "AK Parti'den ayrılmayacaktınız" çıkışına, "Ben ayrılmadım ihraç edildim" diyerek cevap verirken, araya giren Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın vatandaşa hitaben 'çakal' ifadesini kullandığı iddiası ortalığı karıştırdı.

DAVUTOĞLU CAMİYE GÖTÜRÜLDÜ

Birçok vatandaş Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın üzerine yürürken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise apar topar yakındaki bir camiye götürüldü.

İDDİALARA VİDEO PAYLAŞARAK CEVAP VERDİ

Yaşanan gerilimin ardından Davutoğlu, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Bir video yayınlayan Davutoğlu, esnaf ziyaretinin çok olumlu geçtiğini savundu. Davutoğlu paylaşımına "Malatya'da gerçekte ne yaşandı, yalanı huy edinenler ne yazdı?" notunu düştü.

Malatya ziyaretinde 'Çakal' iddiası ortalığı karıştırmıştı! Davutoğlu'ndan videolu yanıt

Kaynak: Haberler.com / Politika

Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Onemli Degil:

Soru su ; Siyasi Parti Yetkililerinin Dokunulmazliklari Var mi, Yok Ise Neden Polisler Mudahalede Bulunmuyorlar ? Neden Vatandaslara Fiziki veya Sozlu Saldirida Bulunuyorlar ?

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title