Haberler

CHP'de kılıçlar çekildi! Mansur Yavaş'tan adaylık ilanı gibi sözler

Güncelleme:
Abone Ol

2028 yılında partisinin cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı sorusuna yanıt veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "'Elbette bu yükün altına girerim, cumhurbaşkanı adayı olurum" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz genel seçimlerde 6'lı masada adının "Cumhurbaşkanı adayı" olarak geçmesiyle gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin aday göstermesi halinde 2028 yılında yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olabileceğini ifade etti.

Mansur Yavaş ilk kez bu kadar net konuştu: Cumhurbaşkanı adayı olurum

"ELBETTE BU YÜKÜN ALTINA GİRERİM"

Tv100 ekranlarında yayınlanan 'Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı' programında açıklamalarda bulunan Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Yavaş ile olan telefon görüşmesini kamuoyu ile paylaştı. Burhan, "Ben Mansur Beyi ilk defa telefonla aradım kendisi 'Uçaktayım mesaj yazar mısınız' dedi. Ben de 'Sayın Başkanım bugünlerde anketlerde sizin isminiz cumhurbaşkanı adayı olarak ön planda çıkıyor eğer partiniz sizi aday gösterirse cumhurbaşkanı adayı olur musunuz?' dedim. Kendisi de 'Elbette bu yükün altına girerim, cumhurbaşkanı adayı olurum' yanıtını verdi" şeklinde konuştu.

Mansur Yavaş ilk kez bu kadar net konuştu: Cumhurbaşkanı adayı olurum

İMAMOĞLU MESAFELİ DURUYOR

Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını bir fotoğrafını Cumhurbaşkanlığı forsu önüne koyarak paylaşması büyük ses getirmişti. Bu paylaşım sonrası gözlerin çevrildiği İmamoğlu'ndan ise dikkat çeken bir değerlendirme gelmişti. Yapılan paylaşımın zihninde zerre kadar kıymeti olmadığını ifade eden İmamoğlu, Bu yapılan paylaşımların benim zihnimde zerre kadar kıymeti yoktur. Bütün belediye başkanı kardeşlerimin beldelerinde sorunların çözümlerine odaklanmasını istiyorum. Bizim derdimiz 4 yıl sonraki seçimin aktörlerini belirlemek değildir. Varsa bir kısım duyguları, o duyguları unutsunlar şimdilik. Beni rahatsız etmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Mansur Yavaş Mansur Yavaş Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (35)

Remzi Zabin:

Ne İmamoğlu ne de Yavaş ikisindede bu görevi yapabilecek bilgi beceri yookk...

Yanıtla361387
mustafa genç:

ben ekonomistim diyenleri de görüyoruz!!!

1119
Ata_Mete:

Bilgi beceri var dediklerinizide gördük,görüyoruz ama çokta lazım değil.Dürüst olsun,devletine milletine hizmet etsin yeter!

210
Kadir Tokay:

Cumhurbaşkanı olabilmek için bilgi, beceriden ziyade vicdanlı olmak ve kendini vatandaşın yerine koyabilmek gerekir.

111
sade vatandaş:

kim gelirse gelsin Allah size her zaman şimdiki yöneticilerin vereceği nafakayı ihsan etsin biz imamoğluylada yavaşlada dağdaki çobanlada huzur bolluk bereket içinde yolumuza devam ederiz

65
Ali Teke:

Sen yap o zaman acaba nasıl bir kriter arıyorsun , yapanlar çok mu çaplı bunlardan

21
Savas Ozturk:

Tamam o zaman seni aday yapalım ne dersin ?

10
Özgür Sevindik:

Bu sakatatı harbiden kaileyemi alıyorsunuz

Yanıtla189144
Mustafa Karacalar:

oyum sana mansur başkan

Yanıtla126186
ismail bey :

Niye ? diye sorsam, bir tane mantıklı cevap veren görmedim. Dürüst diyorlar... Belediyenin yaptığı iş yok, borç çok... Kedi burdaysa ciğer nerde demezlermi adama...

66
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title