Haberler

Mansur Yavaş: Terörü lanetliyoruz

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada "Bize bir ihtiyaç olursa ekiplerimiz orada hazır bekliyorlar. Oradaki olayı duyunca da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı bugünkü etkinliği iptal etmiş oldu. İsabet oldu. Terörü lanetliyoruz. terörün şusu, busu, haklısı haksızı olmaz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısına ilişkin Haberler.com'a özel değerlendirme yaptı. Önce patlama, ardından çatışmanın yaşandığı olaya ilişkin Yavaş, "Bize bir ihtiyaç olursa ekiplerimiz orada hazır bekliyorlar. Oradaki olayı duyunca da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı bugünkü etkinliği iptal etmiş oldu. İsabet oldu. Terörü lanetliyoruz. terörün şusu, busu, haklısı haksızı olmaz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kahramankazan Mansur Yavaş Şanlıurfa Politika Ankara Yaşam TUSAŞ Terör Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

İbrahim Demirel:

Ülkede yine karanlık şeyler oluyor. Son 3 günde olanlardan sonra şuna eminim ABD yine ülkemizin kaderini belirliyor. Hükümet büyük bir ihanet peşinde.

Yanıtla311
Oğuzhan Koç:

hiç inanasım yok

Yanıtla65
Tolga Babacan:

Ak mhp chp hicbiri degil.. Nerde bekledigimiz Türk yigidi

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title