Haberler

Akşener'e Destek Veren MHP Burdur İl ve Merkez İlçe Teşkilatı Görevden Alındı

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Burdur il ve merkez ilçe yönetimi, görevden alındı. İl Başkanı İbrahim Sakızcı, Meral Akşener'e destek verdikleri için görevden alındıklarını söyledi.

Mhp Burdur il ve merkez ilçe yönetimi genel merkez tarafından görevden alındı. İl Başkanı İbrahim Sakızcı, Meral Akşener'e destek verdikleri için görevden alındıklarını savundu.

AKŞENER DESTEĞİ BAŞLARINI YAKTI

MHP Burdur İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve yönetimi ile Merkez İlçe Başkanı Atila Yeşilgöz ve yönetimi MHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı. İl Başkanı İbrahim Sakızcı, genel merkez tarafından gönderilen yazı ile görevden alındıklarını belirtirken, 1 Mayıs'ta kente gelen MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'e desteklerinden dolayı görevden alındıklarını söyledi. Sakızcı, konuyla ilgili yarın basın toplantısı düzenleyeceklerini belirtti.

MERKEZ'DEN KARAR GELDİ

Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzasıyla gönderilen yazıda ise şu ifade yer aldı:

"Parti tüzüğünün 34'üncü maddesine göre başkanlık divanına tanınan 52 ve 54'üncü maddelerdeki yetkiye istinaden Burdur il ve merkez ilçe teşkilatları feshedilmiştir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

İBRAHİM SAKIZCI Meral Akşener Burdur Mhp Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Mebus:

Zorla git partini kur diyor, bölünme olunca daha mı iyi olacak? Kimin işine gelir bu?

Yanıtla116
bahçel, git artık ajanmıdır nedir:

bahçel, türk vatandaşlığından atılmalı. . Türklere zarar veriyor

Yanıtla68
dobracı:

GELECEGİN DÜRÜS BAŞ BAKANI YOLUN AÇIK OLSUN 43 OYUMUZ VAR HEPSİ SANA HELAL OLSUN. .

Yanıtla39
Ahmet Yıldırım Mobil-IOS:

Bahçeli az bir vaktin kaldı

Yanıtla19
ALİİ:

BİR SAĞ PARTİ DAHA TARİHE GÖMÜLMEK İSTENİYOR . BAHÇELİ ENGEL OLABİLSE BARİİ

Yanıtla55
korhan:

nereye kadar görevden alacaksın teşkilatları istersen türkiye genelini görevden alın istenmeyen kişisin işte bırakta parti iktidar olsun neden hala diretiyorsunuz

Yanıtla19
bahçeliye karşı çıkan hain oluyor:

Bunamış 68 yaşındaki Bahçeli’ye, yalakaların dışındaki tüm ülkücüler “GİT” diyor. Yalakalar ise “AMAN GİTME” diyor. 18 yıllık MHP liderliğinde 13 seçim kaybetmiş, son seçimde Memleketi Osmaniye dahil hiç bir ilde birinci parti olamamış bahçeli mi Türkiye''yi yönetecek ? Anlamasını bilene 80 vekilden 40 vekile düşürerek millet gereken dersi verdi. Gerekirse barajın altına da düşürür.

Yanıtla26
MUSTAFA:

ELİNE SAĞLIK BAŞKANIM. .

Yanıtla44
vatan:

bahçeli kongreden çok korkuyor anlaşılan insan delegeden ülkücüden korrkarmı hiç yıkılmaktanmı korkuyor artık sana 1 oy bile yok kapat bakalım teşkilatları

Yanıtla35
vatansever:

yazıktır günahtır ülkücü ülkücüye düşürmek isteniyor nedir bu akşener kini oktay vural abi senin sesini yükseltmen bile ülkücülerin yüregine su serpti bahçeli istifa etmeli ülkücülere küfreden celan adanda istifa etmeli artık milletin gözünden iyice bitti bahçeli allah büyüktür ne diyelim kongre işllah olacaktır bahçeli ülkücü filan degilmiş resmen her şet net artık anlaşıldı

Yanıtla16
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title