Haberler

MHP'den '"el öpme" eleştirilerine zehir zemberek sözler: CHP'ye yakışan bir tavır

Güncelleme:
Abone Ol

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin elini öpen Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz'in görüntüleri siyaset arenasını karıştırdı. Muhalefetin tepki gösterdiği görüntülere MHP'den açıklama geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, fotoğrafa gelen tepkilerle ilgili, "Vatan evlatlarını, bu milletin göğsünü kabartan kahramanlarımızı hedefe koymak, terör örgütünün siyasi ofisiyle sinsice ittifak kuran CHP'ye 'yakışan' bir tavırdır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti. Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz ve beraberindeki polislerin, Bahçeli'nin elini öpmesi ise muhalefetin tepkisine neden oldu. MHP'den ise muhalefete sert yanıt geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain darbe girişiminde saldırıların hedefi olan Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretin sonunda Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öpmesi dikkat çekti.

MHP'den 'el öpme' eleştirilerine zehir zemberek sözler: CHP'ye yakışan bir tavır

"SEN, DEVLETİN POLİSİ OLMAYI YANLIŞ ANLAMIŞSIN"

Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz'in MHP lideri Bahçeli'nin elini öptüğü görüntüler kamuoyunda tartışmalara neden olurken CHP lideri Özgür Özel de tartışmaya dahil oldu. Konuyla ilgili konuşan Özel, "Sen, devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın. Bu devletten maaş alan birinin, siyasetin küçük bir kısmını temsil edenin önünde eğilmesini, el öpmesini asla kabul etmiyoruz." ifadelerini kullandı.

"BU EMNİYET MÜDÜRÜ DERHAL EMEKLİ EDİLMELİDİR"

Yaşanan olaya tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan da, "Polis, asker el öpmeye başlarsa bu ülke daha çok 15 Temmuz'lar yaşamaya gebedir. Bu emniyet müdürü derhal emekli edilmelidir." derken Demokrat Partili Salih Uzun "Bu kişi o görevde kaldığı müddetçe; MHP'li olmayan hiçbir vatandaş kendini güvende hissedemez." dedi.

MHP'den 'el öpme' eleştirilerine zehir zemberek sözler: CHP'ye yakışan bir tavır

MHP'DEN MUHALEFETE SERT TEPKİ

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise, Bahçeli'nin Özel Harekat Başkanlığını ziyaretinin ardından yapılan eleştirilerin tesadüf olmadığını bildirdi. Büyükataman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Terör örgütü sempatizanlarının elini öpmekten ar etmeyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, FETÖ artıklarının suflelerini Meclis kürsüsünde tekrarlayarak Genel Başkanımızı ve Kahraman Özel Hareket Polislerimizi hedefe koymaya çalışmıştır." dedi.

MHP'li Büyükataman, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, "Devlet seri katil" diyenlere sahip çıkanlardan, "PKK, sizi tükürüğü ile boğar" diyenlere kol kanat gerenlerden, "Kimyasal silah kullandı" diyerek Türk askerine iftira atanlardan, terör örgütünün siyasi uzantılarının gönlünü hoş etmek uğruna her türlü milli menfaatin karşısında pozisyon alanlardan öğrenecek bir devlet terbiyesi olmadığını belirtti.

MHP'den 'el öpme' eleştirilerine zehir zemberek sözler: CHP'ye yakışan bir tavırMHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman

"ÖZGÜR ÖZEL VE KOROSUNUN GERÇEK RAHATSIZLIĞI, TERÖRLE MÜCADELEDEKİ KARARLILIĞIMIZ VE BAŞARIMIZDIR"

Büyükataman, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Özel Harekat Başkanlığını ziyaretinin ardından, FETÖ'cü ucubelerin, PKK'lı canilerin, fonlanan sözde gazetecilerin ve CHP'nin koro halinde saldırması elbette tesadüf değildir. Özel harekat polisleri, terörün ve uzantılarının korkulu rüyasıdır. Özgür Özel ve korosunun gerçek rahatsızlığı, terörle mücadeledeki kararlılığımız ve başarımızdır. Vatan evlatlarını, bu milletin göğsünü kabartan kahramanlarımızı hedefe koymak, terör örgütünün siyasi ofisiyle sinsice ittifak kuran CHP'ye 'yakışan' bir tavırdır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Özel Harekat Daire Başkanlığı İsmet Büyükataman İsmet Büyükataman Devlet Bahçeli Devlet Bahçeli Murat Bakan Özgür Özel Karadeniz Politika Siyaset 3-sayfa Sözler Gündem Terör MHP MHP Gündem 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (63)

Bilenlebilmeyenbirolurmu null:

el öpme yanlış idi

Yanıtla1731K
Sinan Bulduk:

Darbeci generallerin eteklerini öpüyorlardı zamanında…

189150
Onemli Degil:

1- " Basimda Coban Olmadam Yasayamiyorum " Lafinin Resmi.. Veya, 2- " Agam,Yuce Hunkarim, Kolen Olayim, Tayinimi Cikart " ...

60159
Ömer Mayda:

Hemen millet, vatan kelimeleri kozunu kullanıyorsunuz sıkışınca. O kahraman yüce TSK ve polis mensupları sizden üstün ve kutsaldır. kimsenin önünde eğilemez ve elini öpemez. Anlamadığınız nokta burası.

Yanıtla133938
Halkçı:

Anlamaz olurlar mı ne demek anlamıuorlar Algı yapıyor adam hedef saptırıuor ama çok saçma bir pozisyona düşüyor . Gerçi düştükleri yer umurlarında değil.

26239
Onemli Degil:

Demek Boyle Boyle, Damla Damla, Serum Gibi, Iceride Degisime Ugruyorlar..Illa Kendi Partililerin Memuru Olup, Ayni Dusunceyi Paylasmayan Kisilerin de Odedigi Vergilerden Gecimini Saglamaya Devam..Di mi ?

29112
Cihans:

Evet dogru bir kadinsultan o unde neden efilmez anlayabildin sonunda bravo

22
Turan Şahin:

DEVLET EL,AYAK ÖPMEZ,DEVLET ADABI BUDUR

Yanıtla73820
süleyman koç:

devlet ,sahıs değil... el öpen türk töresi.....ama senin düşündüğün gibi düşünüp söylüyelim....Türk devleti, Mkemal Atatürkle beraber ,türkün töresi üzerine kurulmuştur. hem türk töresinde , hemde anadalu kültüründe büyüğe saygı esastır.. sıralı kademeye göre alttaki birey üstteki bireyin önünde oturmaz, büyük saygı ile karşılanır elde öpülür... ama devlet şefkatide bilir baş kaldıranı gördümü , başını ezmesinide bilir merak etmeyin

14155
Onemli Degil:

Ne Devlet DEVLET, Ne Halk HALK..Zaten Halk Devleti 30-35 % Hissediyor..Standartlarin Olusturdugu Systeme YONETIM Denir, Kisilerin Olusturdugu Systeme Denmez..

2467
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title