Haberler

MHP eski kadın kolları başkanının son paylaşımı ortaya çıktı: Aykırı rockçı başkandım

Güncelleme:
Abone Ol

Eski MHP Taşköprü Kadın Kolları Başkanı Gizem Memioğlu, dün Kastamonu'nun merkez Kuzey Kent Mahallesi'ndeki evinde ölü bulunmuştu. Memioğlu'nun sosyal medya üzerinden son paylaşımını 2021 yılında yaptığı ortaya çıkarken, attığı tweet'te "Aykırı rockçı başkandım, sizler de oturtamadınız o kalıba görünce biliyorum çünkü ciddi aykırı. Artık müzik yapma zamanı" ifadelerini kullandığı görüldü.

Kuzeykent Mahallesi'nde yalnız yaşayan Gizem Memioğlu'ndan dün akşamdan beri haber alamayan yakınları, polise haber verdi. Polis ekipleri, Memioğlu'nun evine kapıyı çilingire açtırarak girdi. Memioğlu, yatağında hareketsiz yatarken bulundu. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Memioğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

2021'DE İSTİFA ETMİŞTİ

Mhp Taşköprü İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'ndan 11 Aralık 2021'de istifa eden Memioğlu'nun kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belirlenecek.

"ARTIK MÜZİK YAPMA ZAMANI"

Öte yandan Gizem Memioğlu'nun sosyal medya hesabı Twitter'dan son paylaşımını da 2021 yılında yaptığı ortaya çıktı. Memioğlu o son paylaşımında şu ifadeleri kullanmış; "Aykırı rockçı başkandım, sizler de oturtamadınız o kalıba görünce biliyorum çünkü ciddi aykırı. Artık müzik yapma zamanı."

MHP eski kadın kolları başkanının son paylaşımı ortaya çıktı: Aykırı rockçı başkandım

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Gizem Memioğlu Sosyal Medya Kastamonu Taşköprü Taşköprü MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

apolat:

MHP nin çivisinin çıktığının açık bir göstergesi, bu kıyafetlerle mi katılıyordu acaba kurultaylara, Ülkü ocakları toplantılarına.. Bahçeli hedefine ulaşmış belli, koca bir davayı çökertti

Yanıtla177153
bekir yapici:

mhp´li degilim ama bahceli ve saz arkadaslari sonunda Türkiyenin 3. büyük partisi olan mhp yi bitirdiler bunu kim icin ne karsiliginda yaptilar niye bu partiye gönül verenlere ihanet ettiler anlamak zor mhp yi hdp´nin gerisine 7 lik baraji bile asmasi süpheli duruma düsürdüler hicmi utanmiyor pismanlik duymuyorlar ?

Yanıtla79223
Murat ÖREN:

Sinan Ateş cinayeti tetikçisi ve MHP milletvekilleri görüşmesi ve ardından evinde ölü bulunan kadın kolları Başkanı. Üç olayda bağlantı çıkarsa şaşırmam.

Yanıtla41171
levent tugcu:

MHP diye bir parti kalmadı. Seçime doğru daha neler çıkacak bakalım. Büyük ihtimal bu kadında suikast sonucu öldü. Haberde nedense nasıl öldüğü yazmıyor. Kalp krizi banko diyecekler gibime geliyor.

Yanıtla41163
Metin Yalcin:

Sen öyle zannet ..

286
Kemal Aslan:

Acaba eski defterleri kapatiyorlar mi yoksa bunlarin elinde ciddi belgeler mi vardı bu olayin sonuna kadar gidilmesi lazim...

Yanıtla42130
Hamit Gündoğdu:

Bizim ülkücülüge adım attığımız yıllarda karşıt grup tarafından dillendirilen bir söylem vardı." Davadan döneni vurun" acaba kastedilen bumuydu? Ciddiye almadık yine davamızın peşindeyiz. Sadece MHP de değiliz.

Yanıtla7890
Hasan Yandik:

Kimlesin abi sonradan olma MHP'li ve toplama olanlarla değildir umarım.

02
haksız mıyım:

bu nasıl türk islam ülküsü?

Yanıtla5597
Hasan Yandik:

Biri üzerinden kimseyi aynı kefeye koyma gardaşım...zevkler ve renkler tartışılmaz hepimiz biriz..inanmak önemli olan rahmetli belki gençliğinde hoşlandığı ve yapamadığı şeyleri paylaştı ne var bunda...

10
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title