Haberler

MHP Genel Bakan Adayı Ahmet Çakar Bolu'da

Abone Ol

MHP Genel Başkanı Adayı Ahmet Çakar, "MHP iktidarında MİT içinde CIA ajanı olmayacak, MOSSAD olmayacak."

MHP Genel Başkanı Adayı Ahmet Çakar, "MHP iktidarında MİT içinde CIA ajanı olmayacak, MOSSAD olmayacak. İngiliz olmayacak. Yüzde yüz yerli bir MİT kuracağız" dedi.

MHP Genel Başkanı Adayı Ahmet Çakar, MHP Bolu İl Teşkilatını ziyaret etti. Çakar, ziyarette bir soru üzerine genel başkan olması dahilinde bütün ülkücüleri tek bir çatı altında toplamayı hedeflediğini belirtti. Çakar, "MHP'nin iktidarında MİT içinde CIA olmayacak, MOSSAD olmayacak. İngiliz olmayacak. Yüzde yüz yerli bir MİT kuracağız. Amerika'da eğitim almış gelmiş adamlara başçavuş gediklilerine istihbaratı teslim etmeyeceğiz" dedi.

"40 ili biz genel başkan olmak için değil, MHP'nin iktidar olması için geziyoruz" diyen Çakar, "Tüm gezdiğimiz illerde son derece coşku ve heyecan var. 4 Kasım'daki kongreyi iple çekiyoruz. İnşallah 4 Kasım'da özgür ve demokratik bir kongre yapmayı umuyoruz. Bu hem partimiz için çok elzem, hem de dar ve zor günlerden geçen ülkemiz için çok önemli Öyle bir süreçteyiz ki her gün Türkiye'nin bölünmesi ve parçalanması ile ilgili bir yığın ajan provokatör fikir adamı kılığında araştırmacı yazar kılığında Türkiye'nin bölünmesini ve parçalanmasını Türk milletine adeta alıştırma yapar gibi hani kırk gün akıllıya deli dersiniz de kendisini o kişi deli zannetmeye başlar ya, Türk milletini delirtmeye çalışıyorlar. Bölünme kabul etmez bir bütün olan Türk milletini ve vatanını kimsenin bölmeye gücü yetemeyecektir. Şunu herkes iyi bilmeli ki kıyamete kadar Anadolu coğrafyası Türk vatanı olarak kalacaktır ve kimsenin bunu parçalamaya gücü yetmeyecektir" dedi.

En büyük hedefinin bütün milliyetçileri bir arada toplamak olduğunu ifade eden Çakar, şunları söyledi:

"Cenabı hak bize başkanlık nasip eder, ülkücü delegeler teveccüh gösterirse Türkiye'deki bütün milliyetçileri tek bir çatı altında toplayıp bütünleştireceğiz. Sözde değil bu gerçek manada olacak. Herkes inşallah üç hilalli bayrağımızın altında toplanacak. BBP'de bulunan ve diğer yerlerde bulunan bütün ülkücüler bir zamanlar üç hilalli bayrağımızın altında doya doya mücadelesini veriyorlardı. Onlarda büyük bir özlemle bekliyorlar. İnşallah bu kongremizde ciddi, akli mantiki ve vicdani bir değişim gerçekleşirse onların ve bizim özlemlerimize son vereceğiz. Vuslatı buluşmayı gerçekleştireceğiz. Büyük Birlik Partisi'nde ki arkadaşlarla ayrılıp gittikleri günden beri görüşüyoruz. İnşallah bu buluşmayı gerçekleştireceğiz. Onlarla çok sık görüşen biriyim. Rahmetli değerli dava arkadaşımız Muhsin Yazıcıoğlu Ülkü Ocakları Genel Başkanımızdı Samimiyetimiz ve muhabbetimiz hiç bitmedi. Ayrılması doğru değildi.Ayrı bir parti kurması doğru değildi.İnşallah Büyük Birlik Partisi'nde bulunan kardeşlerimizle yakın gelecekte buluşmayı ümit ediyorum" dedi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Büyük Birlik Partisi Ahmet Çakar Türkiye Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title