Haberler

MHP'li Zırhlıoğlu: "Genel Başkanımız MHP'nin Koalisyon Kurmadığı Algısını Yok Etti"

Abone Ol

MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Devlet Bahçeli’nin MHP’nin 7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte koalisyon kurmadığına dair topluma dayatılmak istenen algıyı yerle bir ettiğini söyledi.

MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Devlet Bahçeli'nin MHP'nin 7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte koalisyon kurmadığına dair topluma dayatılmak istenen algıyı yerle bir ettiğini söyledi.

"7 Haziran'da benzeri bir sonuç çıkması halinde terör örgütünün uzantısı siyasi partinin dışında bütün siyasi partilerle Türk milleti adına talep ettiğimiz 4 ilke saklı kalmak suretiyle göreve hazırız" diyen Zırhlıoğlu, "Tabii ki arzumuz ve talebimiz MHP'nin tek başına iktidarı. Eğer tek başına bir iktidar söz konusu olmayacaksa Türk milleti adına Türk milletinin hassasiyetlerinin ve beklentilerinin takipçisi olacağız. Türk milleti adına talep ettiğimiz 4 ilke saklı kalmak suretiyle hükümet içerisinde yer alacağız. Bizler sokak sokak gezerek halkımıza MHP'nin hükümet kurmadığı algısının gerçek dışı olduğunu anlatıyoruz. MHP her şeye 'hayır' diyor düşüncesi kamuoyunda var. Biz neye hayır demişiz? Azınlık hükümetine hayır demişiz. Erken seçime hayır demişiz. Seçim hükümetinde görev almaya hayır demişiz. HDP ile bir araya gelmektense hayır demeyi uygun gördük" dedi.

Asgari ücret konusundan da bahseden Zırhlıoğlu, "AK Parti 13 yıldır ülkeyi yönetiyor. Şimdi diyorlar ki asgari ücreti bin 300 lira yapacağız. Fakat AK Parti geçtiğimiz dönem böyle demiyordu. Devlet bu asgari ücreti verirse batar diyorlardı. Biz asgari ücreti bin 400 lira yapacağız demiştik. Şimdi asgari ücreti bin 300 lira yapacaklarını bunun da devlete hiçbir yük olmayacağını söylüyorlar" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fevzi Zırhlıoğlu Devlet Bahçeli Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title