Haberler

MHP Salihli İlçe Başkanı: Salihli Belediyesi'nde Mobing Uygulanıyor

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Salihli İlçe Başkanı Halil Tüfek, Salihli Belediyesi'nde çalışanlara mobing uygulandığını öne sürdü. Tüfek, belediye başkanının seçim sürecinde verdiği sözleri tutmadığını iddia etti.

Mhp Salihli İlçe Başkanı Halil Tüfek, Salihli Belediyesi'nde çalışanlara mobing uygulandığını öne sürdü.

Tüfek, partisinin ilçe binası önünde yaptığı basın açıklamasında, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu'nun, seçim sürecinde hiçbir işçi ve memura baskı yapmayacağını söylemesine rağmen buna uymadığını iddia etti.

Bu süreçte memurların farklı yerlere görevlendirildiğini ve uzmanlıkları olamayan işlerde çalıştırıldığını savunan Halil Tüfek, "4 aylık görev süresi içerisinde yaptığı hukuka aykırı işten çıkarma ve mobing uygulamalarıyla seçim meydanlarında söyledikleri arasında tezada düşmüştür." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, açıklama sonrası Belediye Başkanı Mazlum Nurlu ve başkan yardımcıları, MHP İlçe Başkanlığı önüne gelerek burada bulunan partililerle görüşme gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Politika

Salihli Belediyesi Yerel Haberler Politika Salihli Güncel MHP Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title