Haberler

Mikrofonu kapalı sanıyordu! AK Partili meclis üyesinin sözleri toplantıya damga vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Çorum Belediye Meclisi ocak ayı toplantısında ilginç bir olay meydana geldi. Toplantıda yapılan oylama sırasında, AK Partili Meclis üyesi İsmail Bölükbaş mikrofonun açık olduğunu unutarak yanındaki isme "Kimse iş yapmayı istemiyor ki. Neyin ne olacağı bilinmiyor ki. Ben devletten iş almam mesela. Özel şahıstan bile iş alınmaz." dedi. Bölükbaş'ın sözlerini salondakiler duydu.

Çorum Belediye Meclisi'nda üyelerin de katılımıyla ocak ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya ise yapılan oylama sırasında AK Partili meclis üyesi İsmail Bölükbaş'ın sözleri damga vurdu.

"BEN DEVLETTEN İŞ ALMAM"

Mikrofonun açık olduğunu unutan Bölükbaşı, yanında oturan belediye meclisi üyesi Muhammed Murat Kılıçlı ile sohbet etti. Bölükbaşı, o anlarda Kılıçlı'ya "Şimdi şöyle bir şey var. Kimse iş yapmayı bir şey yapmayı istemiyor ki… Sen bu işin içindesin. Neyin ne olacağı bilinmiyor ki. Şimdi sen müteahhit olsan… Ben devletten iş almam mesela. Özel şahıstan bile iş alınmaz." dedi.

GÜNDEM YARATTI

Durumun farkında olmayan Bölükbaşı'nın bu sözlerini salondaki herkes duydu. Olayın yayılması ile birlikte yaşanan ilginç durum sosyal medyada da gündem oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

GARİBAN:

BÖYLESİNE CAHİL DARKAFALI VE GÖZÜ DOYMAYAN İNSANLARI ORALARA GETİRDİKÇE BUNCA YAŞANILAN OLAYLAR BİZLERE MÜSTEHAKTIR.

Yanıtla13283
o zen:

valla çok doğru bir özetleme olmuş süpersiniz

6126
ERKAN :

gelinen son nokta. devletten ihale alırsan paranı alamayabilirsin. çünkü para yok

Yanıtla35260
Hek Tor:

Ha ha ha, hemen görevden alinacagina, ya da istifa edecegine(!) bahse girerim...

Yanıtla15129
Senemsu Kocbas:

Ne alaka? Kimse iş yapmak istemiyor çalışmak istemiyor diyor adam işçi bulamayınca çalışan bulamayınca neden bina dikmek istesin ki?

Yanıtla9538
ERKAN :

YOK YANDAŞ KARDEŞ ÖYLE DEMİYOR BİLDİĞİN KİMSE DEVLETE İŞ YAPMAK İSTEMİYOR DİYOR. SEN İSTEDİĞİN KADAR FARKLI GÖSTERMEYE ÇALIŞ

339
Levent DEĞİRMENCİ :

muteahıt fırmalar bu zamanda su sıkıntılı zmaanda ıs yapmamak ıstememesı normaldır muteahıt batarsa arkasındakı tedarıkcı mal aldıkları fırmalar bunlara urun veren alt fırmalarda batar sılsıle bırbırını takıp eder ekonomı batar yanı yapılması gereken basıt devlet asırı zamlardan dolayı muteahıtlere hammedelere gelen zamlar karsılığında muetahıtın ıs yaptığı bırımlere zam karsılığı bırım fıyatları revıze etmesı lazım yanı zamlar P olmussa ona gore muteaahıte karsılığını vermesı lazım

Yanıtla3529
Levent DEĞİRMENCİ :

anlatalım muteahıp beledıyeden 2 yıllık bakım onarım ımlat yapım ıhalesı almıs bu zarf bandında hammedeye zamlar geldı muteahıt 5 mılyonluk ıhale aldı kazancı karı dıyelım 500 ıle 1 mılyon arası ama zamlarda bu karı bıtırdı ustune ustun bırde zarara gırecek en kotu ıhtımalle 500 bın tl sımdı ne yapsın devlete ıs yapacak muteahıtler adam goz gore batsınmı batarken ham madde tedarıkcı fırmalarımı da batırsın ne yapsın muteahıt baterken arkasındada bır cok fırmayıda batırır anlayın

Yanıtla1641
Çınar Saraç:

Bunlar yüzünden ülke bitti zaten

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title