Haberler

Milletvekilinin çakarlı araçla şovu! Tepki gelince videoyu sildi, skandal da bir savunma yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, çakarlı lüks araçla çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı, ancak tepki gelince silmek zorunda kaldı. Yaptığı paylaşım hakkında açıklama yapan Gürban, çakarlı araçlarla çocukları gezdirdiğini iddia ederek "Çakarlı araçla uyuşturucu partisi yapılsa sorun yok Çakarlı araçla gariban Anadolu çocukları gezerse sorun var. Kuduruyorlar kudurun o zaman" dedi.

İyi Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'ın çakarlı lüks araçla çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşması büyük tepki çekti. Çok geçmeden gelen eleştiriler üzerine paylaşımını silmek zorunda kalan Gürban, paylaşımıyla ilgili yaptığı savunmayla da baltayı taşa vurdu.

"KUDURUN O ZAMAN"

Çakarlı araçla çocukları gezdirdiğini öne süren Gürban, "Çakarlı araçla terörist taşınsa sorun yok. Çakarlı araçla başka parti çocukları gezse sorun yok. Çakarlı araçla uyuşturucu partisi yapılsa sorun yok. Ancak çakarlı araçla gariban Anadolu çocukları gezerse sorun var. Kudurun o zaman" ifadelerine yer verdi.

"ÇATLAYIN, PATLAYIN BURJUVALAR"

Açıklamasının devamında "Daha çok kuduracaksınız, bu memleket gariban Anadolu çocuklarının" diyen Gürban, şöyle devam etti: "Bu garibanların çocukları ben var oldukça; eğlenceye de gidecek, en güzel yemekleri de yiyecek, en güzel elbiseleri de giyecek, sinemaya da gidecek, en güzel okullara da gidecek. Çatlayın patlayın sizi burjuvalar sizi!"

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Mehmet Mustafa Gürban Sosyal Medya Sosyal Medya Milletvekili İYİ Parti Gaziantep Politika Güncel Yaşam Medya Sosyal Medya Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (96)

Ersagun Gürhan:

Tasaerufta millete zamda millete siz farklı ülkede falan mı yaşıyorsunuz acaba?size hayat güzel..bide gariban çocugu demezler mi kendilerine deli ediyolar adamı..

Yanıtla11997
CENGİZ HAN:

"Garibana" derken hepimiz yanlış anladık, sanırım. Bu şahıs demiş ki: "Gari Bana". Yani; "Herkes çakarla geziyor, sıra Gari Bana da geldi sonunda" demek istemiş.

186
İlhan Taşcı:

ben hiç çocuk göremedim videoda. adam şov yapmış. gariban çocukları kullanıyor. bunlar birde iktidara gelseydi ne olurdu acaba. hiç kimse trafiğe çıkamazdı herhalde.

Yanıtla17844
Seko:

Yatacak yeri yok...

148
Sağduyulu:

ne güzel ya biz halkın oylarıyla sefalar sürdürüyoruz bunlara

Yanıtla5606
Ancinsan Toranaga:

Öztü kabahatinden de büyük geçti yaptığına bakınca mantıklı cevap veya özr beklemek yanlış olurdu zaten

Yanıtla8569
Samet66 Uygar:

Çocuk gören var mı?

Yanıtla3535
Göktuğ Alperen:

ne çocuğu? sorduğuna bağlı

045
Göktuğ Alperen:

ne çocuğu?

028
Akıllı olmalıyız:

Ne çocuğu diyenlere selam olsun ahahaba

010
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title