Haberler

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Deniz Kuvvetleri Komutanı Lisa Franchetti ile Görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da ABD Deniz Kuvvetleri Komutanı Lisa Franchetti ile bir araya geldi. Kabulde, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve ABD Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake de yer aldı.

MİLLİ Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da, ABD Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Lisa Franchetti ile bir araya geldi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen ABD Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Lisa Franchetti'yi kabul etti. Kabulde, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve ABD Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake de yer aldı" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milli Savunma Bakanı Ercüment Tatlıoğlu Yaşar Güler Diplomasi Politika Savunma Güncel Ankara Savunma Diplomasi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title