Haberler

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye'ye yılda 60 milyon turist geliyor, bekliyoruz

Güncelleme:
Abone Ol

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'ın 'F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz' ifadesine yanıt vererek, Türkiye'ye yılda 60 milyon turistin geldiğini ve Yunan bakanını da turistik gezi için beklediklerini söyledi.

MİLLİ Savunma Bakanı Yaşar Güler, " Türkiye'ye yılda 60 milyon turist geliyor, bekliyoruz. Yunan bakanı da turistik gezi için bekliyoruz" dedi.

Milli Savunma Bakanı Güler, TBMM'de AK Parti grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Güler, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'ın katıldığı televizyon programında 'F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz' ifadesine ilişkin, "Türkiye'ye yılda 60 milyon turist geliyor, bekliyoruz. Yunan bakanı da turistik gezi için bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Uluslararası İlişkiler Milli Savunma Bakanı Sağlık Bakanı Yaşar Güler Yunanistan Politika Türkiye Güncel turist Ankara Adonis Uluslararası İlişkiler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title