Haberler

"Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olsun?" anketi! Aradaki farkı görenler büyük şaşkınlık içerisinde

Güncelleme:
Abone Ol

AREA Araştırma tarafından yapılan ankette "Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?" sorusuna yanıt verenlerin yüzde 30.6 tercihinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Ankette İmamoğlu'ndan yana görüş belirtenlerin oranı ise yüzde 18.7'de kaldı.

Erken seçim tartışmaları devam ederken muhalefet kanadında da cumhurbaşkanı adayının kim olacağı uzun süredir gündemi meşgul eden bir konu... Bir kesim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın aday gösterilmesini gerekirken bir kesim de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile seçime girilmesi gerektiğini belirtiyor. Tartışmalar devam ederken dikkat çeken bir anket yayınlandı.

MANSUR YAVAŞ'A MÜTHİŞ DESTEK VAR

AREA Araştırma tarafından yapılan ankette vatandaşlara "Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?" sorusu yöneltildi. Bu soruya yanıt verenlerin yüzde 30.6 tercihini Mansur Yavaş'tan yana kullandı.

İMAMOĞLU YÜZDE 18'DE KALDI

Aynı ankette doğru adayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu ifade edenlerin oranı ise yüzde 18.7'de kaldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in aday gösterilmesini gerektiğini belirtenlerin oranı ise yüzde 3.7 olarak belirlendi. Ankette "Diğer" 5.6, "Fikrim yok" ise yüzde 41.4 oldu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Mansur Yavaş Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (78)

hakan altınkaynak:

Bunların üçünden de bir cacık olmaz, kendi kendilerine hayal kuruyorlar.

Yanıtla632582
Rıdvan Doğan:

cahil yorumlara bakmayın. Türkiye'de en iyi belediyecilik ankarada uygulaniyor. Mansur Yavaş ı istemelerinin sebebi dürüst siyasetçiye hasret kalmış bu ülke. Ondan

Yanıtla328626
umut mergen:

MANSURCUKTAN BISEY OLMAZ IMAMOGLU CHP NIN PATRONU

Yanıtla694119
olcay uğuz:

24 yıldır Reise oy veriyorum. Mansur başkana oy veririm.

Yanıtla226425
Hakan:

herkesle iyi gecinen yavas olur.imamoglu tam bi firildak

Yanıtla32400
Blackened:

Mansur Yavaşa falan yedirmez İmamoğlu. Kürsüde bile ayarı veriyorlar şimdiden yerini bil diye. İmamoğlu partiyi avuçlarının içine almış çoktan teskilatlara, vekillere falan yargı dağıtıyor

Yanıtla96311
metin yilmaz:

Akape nin ısmarlama anketi..

Yanıtla30973
Yakup SGZ:

Mansur Adil bir adama benziyor inşallah Küreselcilere hizmet eden tiplerden değildir

Yanıtla50255
duran sari:

Biz mültecileri ülkelerine kim gönderirse onun gelmesini istiyoruz muhalefetten beklediğimiz bu eğer erdoğan gibi olacaklarsa hiç çıkmasınlar

Yanıtla59178
CAN Işık:

Sizin ankete güven olmaz yandaş medya

Yanıtla9982
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title