Haberler

Muharrem İnce'den Arınç'a İçkili Fotoğraf Yanıtı

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Bodrum'da bira içmesini eleştiren Bülent Arınç'a, "Sen uyuşturucu baronu ile birlikte olan kardeşine bak." dedi.

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç ile CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce arasındaki bira polemiği sertleşti. Arınç önceki gün Elazığ'da yaptığı açıklamada Bodrum'da tatil yaparken bira içen İnce'yi eleştirmiş ve "O çok konuşan Grup Başkanvekilinin, Ramazan ayında Bodrum’da bira içerken fotoğrafını çektiler. O Bodrum’da denizde, biz Elazığ’da iftarda" demişti.

"SEN KARDEŞİNİN FOTOĞRAFLARINI GÖRDÜN MÜ?"

Bülent Arınç'ın kendisi hakkındaki eleştirilerine yanıt veren İnce "Hani çok ağlayan bir adam var ya. Onu Manisa’dan Bursa’ya sürgüne gönderdiler. Elazığ'da bana laf çakıyor. Bodrum'a gitmişim. Haram para ile umreye gitmek mi günah? Helal para ile Kumla’ya gitmek mi günah? Diyor ki ‘Gördünüz mü fotoğrafları?’ Sen kardeşinin Kıbrıs’ta uyuşturucu baronları ile fotoğrafını gördün mü? Sen para kasalarının, paraları sıfırlayanın fotoğrafını gördün mü? O yolsuzluktan, hırsızlıktan gözaltına alınan Bakan çocuklarına ağlıyor, ben Berkin Elvan’a, İsmail Korkmaz’a, Abdullah Cömert’e ağlıyorum. Gabar Dağın’da şehit olan ana kuzularına ağlıyorum. Çocuklarına harçlık veremeyen babalara, çocuklarını yatağa aç yatıran analara ağlıyorum" şeklinde konuştu.

2010 YILINDA ÇEKİLEN FOTOĞRAF TARTIŞMA YARATMIŞTI

Arınç’ın kardeşi Prof. Ümit Doğay Arınç, 30 Nisan 2010’da KKTC’de Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile de görüşmüş ve bu görüşmeye eroin kaçakçılığından mahkum olan İsmet Felek da katılmıştı. Görüşmenin eleştirilmesi üzerine açıklama yapan Eroğlu, "Görüşmede Doğay Arınç'a kimin eşlik edeceği ve bu kişi veya kişilerin sicilinin ne olduğu şeklinde bir soru sorulması söz konusu olmamıştır" demişti.

Adı bazı yasa dışı olaylara karışan İsmet Felek, 142 kiloluk eroin davasından İstanbul'da yargılanmış ve 21 yıl hapse mahkum olmuştu. Bu davadan bir yıl tutuklu kalan ve daha sonra tahliye edilen Felek, yurt dışına çıkış yasağı konulmayınca KKTC'ye yerleşmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ümit Doğay Arınç Muharrem İnce Bülent Arınç Bodrum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (85)

NAZLI:

Kardeşim saygı duyacaksınız, herkes senin inandığın yaşadığın gibi mi inanmak yaşamak zorunda bu kadar yobaz nerden oldu anlamadım kardeşim size ne Allah ile kul arasında siz kimsiniz, Çok şükür inanırım ben ramazana vs saygı duyarım oruç tutarım ama tutmayana da karışmam kardeşim !!!! çamur yapacaksanız başka şeyle yapın mesala bi yolsuzluğu var mı ? görevini kötüye kullandı mı ? paraları sıfırladı mı ? insanlar arasında ayrım yaptı mı ? bırakın kardeşim bırakın cahilliği de herkes birbirine saygı duysun birlik olsun ülke bölünmenin eşiğine gelmiş her pislik türkiyeyle anılıyor insanlar birbirine düşmüş, iç savaş an meselesi siz ülkeyi dini imanı kullanıp bu hale getirenleri kınayın

Yanıtla6330
NAZLInazli.bozkir@hotmail.com:

Yahu sen beni tanıyor musun yok ! ben dün yapılmış yanlışlara da karşıyım kesinlikle türkiyenin ayıbıydı artık teknoloji ilerledi insanların herşeyden haberi var daha bilinçli bu gün o hatayı yapmalarına halk asla izin vermez ama bunların yaptıkları hatalara da vermemelidir .... Kamuda yasaktı büyük yanlıştı ama valla kusura bakma daha önce başı örtülü insan görünce herkes saygı duyardı ona ama şimdi n yazık ki dini oyuncak ettiler .... SAYGI DUYACAKSINIZ KARDEŞİM ! HERŞEYİN AŞIRISI TERÖRDÜR ! yarın öbürgün görüyoruz arap ülkelerini oyle olmasını mi istiyorsunuz, bir insana zorla birşeyi diretirsen kendi iradesiyle gönlüyle yapmadıktan sonra ne anlamı olur ! git bak zorla dayatılan ülkelere herkesin eli kolu kesik neden ?

00
muğlalıkemalbostanci@hotmail.com:

siz çok saygılısınız ...düne kadar müslüman bi ülkede bir kadın başörtüsü takıyo diye aşşaladınız hakaret ettiniz üniverstelere sokmadınız..nerde karşı görüşe hakaret eden varsa chpli ..bumu sizin saygınız..şimdi şov amaçlı dincilik taslıyosunuz

00
İHSAN AKDEMİR:

TALIHSIZLIK BU ADAM BU KAFA BU AHLAK BU KAREKTERLE NASIL MILLETVEKILI OLMUŞ HAYRET CHP NIN SENELERCE IKTIDAR OLAMAMASININ SEBEBI ŞIMDI DAHA IYI ANLAŞILIYOR BU İÇKİCİ BU GEÇIMSIZ HIRÇIN KAVGACI ADAMI HALA PARTISINDE NASIL SAKLIYOR SATAŞMAKTAN KÜFÜRDEN BAŞKA DAGARCIGINDA BIR ŞRY OLMIYAN BU ADAMMI BIZI TEMSILEN TBMM SINDE BULUNUYOR O VE ONUN GIBILERE MILLETCE VERDIGIMIZ MAAŞ PARALARINA YAZIK BEN HELAL ETMIYORUM HARAM OLSUN

Yanıtla3641
NAZLInazli.bozkir@hotmail.com:

Etme kardeşim kendi parasıyla alıyor, kendine zarar veriyor, kendi günaha giriyor sen helal etme !!! Amaaaaaaaaaaa sen türkiyeyi bölük bölük bölenlere, pkk ile masaya oturanlara, insanlar arasında ayrım yapana,aynı toprağın evlatlarını birbirine düşürene, israile benzin verene, İsrail ile iş yapıp gemicikle yük taşıyana, ışid terörünün tedavisini türkiyede yaptırana , görev süreci içinde dünya zengini politikacılar arasına girenlere, yüzükle gelip tirilyonları olanlara HAKKINI HELAL ET ! sen hakkını helal et de günaha ortak oludun için sana kim kul hakkını helal edecek acaba??

00
DOĞRUYOLDAYIM:

Aslen CHP karşıtıyım ama bir gerçek varki hiç değişmez, sahte din tüccarından gelen zarar eşgale içki içenden asla gelmez, içki içene anında tepkini gösterip kendini ona göre ayarlarsın lakin sahte din tüccarları insana bir yahudinin dahi yapmadıklarını yaptırır, mesela bir şeref madalyası aldırır, din kardeşlerimiz için kovalar dolusu göy yaşı akıtıtır, hele yakın bir zamanda seçim falan olursa hiç bir yandaşına kül dahi kondurmaz duruma getirir.

Yanıtla2747
AK PARTİ:

Bunlar mı yöneticek ülkeyi... Güldürmeyin beni. Bu gitsinde tekel işletsin ancak ondan anlar.

Yanıtla2932
AK PARTİaliaka@hotmail.com.tr:

ALİ KAL soyadın gibi KALICAKSINIZ OLDUĞUNUZ YERDE RAHAT OL :))

00
Orhan Kaptan:

ulan bari su ramazan ayinda zikkimi iciyorsunuz böyle acikta paylasmayinbu kafayla daha coook nal toplarsiniz

Yanıtla2532
yalovali:

bu gibi salaklara oy verenler bakin kimleri adam yerine koyuyorsunuz yalovanin bunlarin elinde heba olmasina uzuluyorum , keske chp secilemeseydi .....

Yanıtla4310
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title