Haberler

Muharrem İnce'yi küplere bindiren AK Parti iddiası! Suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, AK Parti'nin kendisinin cumhurbaşkanı adaylığına destek vermek için çalıştığına ilişkin iddialara tepki gösterdi. Sosyal medyada yer alan bazı görselleri işaret eden İnce bunların sahte olduğunu ifade ederken, iddialarla ilgili suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce,14 Mayıs'taki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olabilmek için dilekçesini dün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) verdi.

İNCE'Yİ KÜPLERE BİNDİREN AK PARTİ İDDİASI

Aday olabilmek için 100 bin imza toplaması gereken Muharrem İnce ile ilgili bir iddia ise tecrübeli siyaset adamını küplere bindirdi.

"MUHARREM İNCE'Yİ NEDEN BU KADAR SEVİYORLAR ACABA?"

Avrasya araştırma şirketi sahibi Kemal Özkiraz, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığı için AK Parti'nin çalışma yaptığını söyleyerek fotoğraf paylaştı. Özkiraz paylaşımında, ''AK Parti Beykoz ilçe başkanlığı Muharrem İnce'ye 100 bin imza için otobüs kaldırıyor. Muharrem İnce'yi niye bu kadar çok seviyorlar acaba?'' ifadelerine yer verdi.

Muharrem İnce'yi küplere bindiren AK Parti iddiası! Suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor

MUHARREM İNCE, ÖZKİRAZ'A TEPKİ GÖSTERDİ

Fotoğrafın sahte olduğunu belirten Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Özkiraz'a çok sert tepki gösterdi.

"YENİ TİP FETÖCÜLERLE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Sosyal medya hesabından paylaşıma cevap veren İnce, ''Kemal Özkiraz'ın ve CHP trollerinin yayınladığı görseller, tıpkı Özkiraz'ın akrabasının doktorluğu gibi sahte. Bu sahte belgeleri hazırlayan, yayan ve manipülasyon yapmaya çalışan alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. FETÖ yöntemleriyle sahte belge düzenleyen bu yeni tip fetöcülerle Silivri mahkemelerinde olduğu gibi mücadele edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'yi küplere bindiren AK Parti iddiası! Suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Memleket Partisi Muharrem İnce AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Mete HAN:

Herkesin bildiğini ne kadar inkar edersen et. Kimse sana inanmıyor. Dans videona kanan bir kaç ergen dışında!

Yanıtla25
Feyzullah Atçı:

Muharrem ince de Chp de ulan hepiniz dümensiniz

Yanıtla60
son osmanlı:

aynı fikri mübadelenin insanları kendi içlerinden çıkan ve fikren ters düştükleri Sayın Muharrem İNCE gibi oy potansiyeli yüksek birini egale edebilmek için hazırladıkları alçak bir tuzaktan başka bir şey değil bu, Muharrem İNCE nin ne kadar oy potansiyeli olduğu belli

Yanıtla51
Hakan:

Akp nin en çok istediği şey, incenin aday olup Chp oylarını bölmesidir. Ama zaten açığa çıkar. Erdoğan'ın oyları azalıp inceninki artarsa bu tuzak anlaşılır.

Yanıtla03
Carsambali:

Muharrem ince,dik dur egilme...Ataturk'un partisinde milliyetci kalmamis..Seni kapinin onune koydular..Mhp ve Akp nin ortak adayi ince olmasini isterdim.Secim ikinci tura kalmazdi..

Yanıtla20
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title