Haberler

Vatandaştan gelen şikayet Bakan Kurum'u küplere bindirdi: Hemen teminatını yakıyorsun

Güncelleme:
Abone Ol

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya'da yapımı devam eden konutlar hakkında gelen bir şikayetin ardından yanındaki görevliye dönerek "Bu işi yapmayan müteahhitler varsa hemen teminatını yakıyorsun" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2022'de yaşanan depremlerin etkilediği illerde inceleme yaptı.

"TEMİNATINI HEMEN YAKIYORSUN"

Malatya'da müteahhitlerin yapımına devam ettiği konutlarla ilgili bir vatandaş, çalışmalardaki yavaşlık hakkında Kurum'a şikayetini iletti. Şikayet üzerine bir hayli sinirlendiği görülen Kurum, yanındaki görevliye dönerek "İşi yapmayan müteahhitler varsa teminatını yakıyorsun, iptal ediyorsun. Ya yapıyor ya iptal ediyorsun. Öyle yok. Bakın bunlara, bir daha geldiğimde duymayacağım" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Politika

Murat Kurum Murat Kurum Politika Malatya Malatya Güncel Deprem Yaşam Malatya Deprem Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (69)

Birşey demedimki:

Kamera önünde show timeeee . 2 yıl oldu ortada konut yok hala. Saray, makam araçları ve yandaş ekonomiye aktarıldı deprem için toplanan paralar.

Yanıtla364493
Murat Okumuş:

en azından uğraşıyorlar cehape gibi işe yaramaz heykeller ismir gibi pis bir şehir alkoliklere 140 TL rakı sözü vermiyorlar bilmem anlaya bildinmi

10669
Nilay Durmaz:

Binlerce konut teslim edildi ve devam ediyor. Devlet bedavadan mağdur vatandaşına sıfır ev yapıp veriyor yine de yaranamiyor. Dünya nin hiçbir yerinde böyle bir sistem yok. Şovu yapan sosyal medya fenomeni Eko dur bu ülkede. Şov izlemek istiyorsanız açın onun şovlarını izleyin hepsi masal.

6967
Birşey demedimki:

Olumsuz oy verenler. Benim gibi gidin ve deprem bölgelerini bir turlayin. Klavye dislike vermesi kolay. Konteyner de yaşayan yuzbinler var..

3075
Muhammed Temiz:

Gel kahramanmaraşa konut varmı yokmu işgembeden sallama

2660
Hasan Issız:

Gözleriniz körse bu devlet ne yapsın.

4044
Alp Gumus:

O kadar yapılan konut tek tek senin şeyine girsin

3543
bekir yapici:

böyle halka böyle yönetim.

2255
Black Eagle:

Hangi şehirden ahkam kesiyorsun acaba ortada konut yok diye, gelip deprem bölgelerini bir gez bakalım kaç tane konut yapılmış

2843
Baba Yabgu:

Kuru murat burda da dikiş tutmazsa büyükelçi yaparsınız

Yanıtla210346
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title