Haberler

Müsavat Dervişoğlu'ndan kürsüden fırlattığı ipi isteyen Bahçeli'ye jet yanıt

Güncelleme:
Abone Ol

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, teröristbaşı Öcalan için çağrıda bulunan MHP lideri Bahçeli'ye kürsüden idam ipi fırlattı. Bahçeli fırlatılan ipi odasına asmak için isterken Dervişoğlu'ndan bu talebe de jet yanıt geldi. İYİ Parti Genel Başkanı "Odasına urganı değil, konuşmamı assın. Biz milliyetçilikten çok cumhuriyet değerlerini savunuyoruz. Urgan şu an nerede bilinmiyor, arkadaşlardan biri almış olabilir. Bulunduğu takdirde, Devlet Bey isterse veririm" diye konuştu.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, PKK elebaşı Abdullah Öcalan için yaptığı, "Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın" çağrısına bir tepki de İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan geldi. Parti grubunda Bahçeli'ye sert sözlerle yüklenen Dervişoğlu, kürsüden idam ipi fırlattı.

BAHÇELİ FIRLATILAN İDAM İPİNİ İSTEDİ

İYİ Parti lideri Dervişoğlu'nun siyasetteki tartışmaları başka bir boyuta taşıyan bu hamlesi sonrası Bahçeli'den de sürpriz bir hamle geldi. Dervişoğlu'nun konuşmasını dinleyen Bahçeli, ipi odasına asmak için İYİ Parti'den istedi.

"ŞOV YAPMA İHTİYACI DUYMUŞTUR"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya da Dervişoğlu'nun ip fırlatmasıyla ilgili "O ip, o dönemde atıldığında anlamlıydı, bambaşka bir şeydi. Bugün atılması ise o günkü bağlamıyla alakası yoktur. Biraz önce dediğim gibi, genel başkan olduktan sonra tutamadığı, toparlayamadığı partisine böyle bir şov yapma ihtiyacı duymuştur" dedi.

DERVİŞOĞLU'NDAN BAHÇELİ'YE JET YANIT

MHP lideri Bahçeli'nin kendisine fırlatılan idam ipini istemesine de jet bir yanıt veren İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu "Odasına urganı değil, konuşmamı assın. Biz milliyetçilikten çok cumhuriyet değerlerini savunuyoruz. Urgan şu an nerede bilinmiyor, arkadaşlardan biri almış olabilir. Bulunduğu takdirde, Devlet Bey isterse veririm" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli İYİ Parti Politika Güncel MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Orhan YARIMCALI:

Ülkeyi ne hale getirdiler yazık şehitlerimize bize emanet bırakan atalarımıza

Yanıtla17243
Alin Nore:

behçeliyi hastaneye yatırın akli melekeleri yerinde değil sanırım mhpyi bitirdi şimdi ülkeyi bitirmeye çalılşıyor heralde

Yanıtla30181
İlhan Fırat:

Ulan biraz haysiyet sahibi olur insan. Başka partiden biri şu lafı yapsa hain dersiniz içeri atarsınız. Yazık . Gün be gün ülkemin yıkılmasına zemin hazırlanıyor. Uyan TÜRKİYE

Yanıtla16166
s ayt:

şimdide sizmi Milliyetçi oldunuz ?? adı üzerinde siyaset değilmi 6lı masada kimlerle oturdunuz masadan kalktınız gene oturdunuz seçimlere gitmeden önce altılı masanın üzerine koysaydın ya urganı

Yanıtla11638
Naci Büyükkal:

Tiyatro başladı. Bakalım Dervişoğlu milletimizden güzel oy koparabilecek mi? :DDDD

Yanıtla8221
Mehmet hakan Çelik:

Sadece Show yapıyorsunuz millete bi hayrınız yok.Zaten hiç olmadı da.

Yanıtla1644
Yusuf Kartal :

Bir yandan iyi oldu. Bugüne kadar AKP, PKK ya karsi Savasta oldugu icin CHP sevisiyordu. Simdi CHP Düsman kesilir PKK ya. Allah korusun insallah Erdogan en büyük Atatürkcü benim demez. CHP gidip Anitkabiri yikar.

Yanıtla216
Velakin:

Hdp li vekiller saklamıştır.

Yanıtla416
zebil animation:

musavat mısın nesin gidin başka bir yerde yeyin bir birinizi sizin depişmeniz yüzünden borsa çakıldı

Yanıtla130
Genco:

Ellerinden tutup TBMM’e girmelerine vesile olanlar ! Şimdi de Sn Devlet Bahçeli’yi günah keçisi yaparak birer şovmen kesilecek başımıza.. Öcalan zaten Mecliste şimdi kime neyin şovunu yapıyorsunuz efendiler..?Keşke bu ülkeyi ve bu ülkenin evladını, bekasını selametini Sn Bahçeli kadar düşünebilseydiniz diyeceğim de kime diyeceğim ?! Burda Sayın Bahçeli’nin derdinin ülkesinin ve milletinin selameti olduğunu zaten herkes çok iyi biliyor her ne kadar tepki göstermiş olsak da çok iyi biliyor.!

Yanıtla92
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title