Haberler

Nasıranlı Aday Adaylığını Açıkladı

Abone Ol

Diyarbakır’da uyuşturucuyla mücadele kapsamında ciddi çalışmalar yapan, başkanlığına geçtiği Güneydoğu Gençlik Spor Kulübü ile onlarca genç ve çocuğu uyuşturucudan uzak tutmaya çalışan ve bu konuda hazırladığı raporu hükümete sunarak, devletin uyuşturucu politikasında değişikliklere gidilmesini sağlayan avukat Cevdet Nasıranlı, AK Parti’den Diyarbakır Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Diyarbakır'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında ciddi çalışmalar yapan, başkanlığına geçtiği Güneydoğu Gençlik Spor Kulübü ile onlarca genç ve çocuğu uyuşturucudan uzak tutmaya çalışan ve bu konuda hazırladığı raporu hükümete sunarak, devletin uyuşturucu politikasında değişikliklere gidilmesini sağlayan avukat Cevdet Nasıranlı, AK Parti'den Diyarbakır Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Nasıranlı, hem sosyal, hem ekonomik hem de anayasal çalışmalar için aday adayı olduğunu belirtti.

Diyarbakır'da uyuşturucu ile mücadele konusunda çeşitli çalışmalar yapan Güneydoğu Gençlik Spor Kulübü Başkanı avukat Cevdet Nasıranlı, aralarında avukat, muhtar ve sivil toplum kuruluşlarının da temsilcilerinin bulunduğu beraberindeki yaklaşık 100 kişi ile birlikte, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'a destek ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Akar, Diyarbakır'da 2015 seçimlerine doğru giderken sivil toplum kuruluşlarının, halkın, aşiretlerin ve memleketin önemli ailelerinin partiye teveccühünün kendilerini çok mutlu ettiğini ve kuvvetlerine kuvvet kattığın belirtti. Partilerine 15 gündür büyük bir katılım ve desteğin olduğunu, sıklıkla dayanışma ziyaretleri yapıldığını vurgulayan Akar, "Bütün Diyarbakır halkına teşekkür ediyoruz. Biz 2015 seçimlerinde AK Parti'yi Diyarbakır'da birinci parti yapma iddiasındayız. Buna ilişkin de önemli göstergeler var. Hem halkın bu kadar yoğun talebi, ilgisi, hem aday adayı patlaması, hem de her gün onlarca heyetin gelmesi bizi geleceğe dair iyimser kılıyor ve ümidimizi daha da güçlendiriyor. Biz de halkımıza şu sözü veriyoruz; Diyarbakır'da AK Parti'yi birinci parti yaparsak hem daha fazla demokrasi talepleri yerine gelecek hem ekonomide Diyarbakır hak ettiği yere yükselmiş olacak hem de sosyal meseleler hallolmuş olacak" dedi.

"AKAR'IN HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ"

Ardından konuşan Nasıranlı ise, uzun süredir partide yer aldıklarını vurgulayarak, "Çok aktif çalışmalarda yer aldık. Gerek sivil toplum kuruluşları ayağında çok iyi çalışmalar yürüttük gerekse partide bir dönem sayın başkanımızla birlikte omuz omuza bu salonda ciddi toplantılar yaptık. Şu anda il başkanlığı görevini devralan sayın Muhammed Akar'ın, 2015 seçiminin öneminden dolayı çok büyük bir görev aldığını biliyoruz. Biz de almış olduğu bu görevden dolayı yükünü hafifletme noktasında yanında yer alacağımızı, kendisine daima destekçi olacağımızı beyan ediyoruz" diye konuştu.

Hem bireysel hem de kulüp olarak yaptıkları çalışmalara ilişkin de açıklamalarda bulunan Nasıranlı, daha sonra aday adaylığını açıkladı. Nasıranlı, sosyal, ekonomik ve anayasa konularında çalışmalarda bulunmak için aday olduğunu belirterek, partisinin güçlü bir şekilde Meclis'e girmesi ile vesayetçi ve despot yönetimlerin oluşturduğu anayasanın yıkılacağını ve herkesin kendisini hissedebileceği yeni bir anayasanın oluşturulacağını sözlerine ekledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cevdet Nasıranlı Diyarbakır Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title