Haberler

Nihal Olçok, Ayşe Ateş ile görüşen Erdoğan'a seslendi: Ben de bu 2 kişinin katilini arıyorum

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da suikasta kurban giden Sinan Ateş'in eşini Beştepe'de ağırlamasının yankıları sürerken, görüşmeye 15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok da kayıtsız kalmadı. Eşi ve çocuklarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Olçok, "Sayın Erdoğan ben de bu fotoğraftaki iki kişinin katillerini arıyorum. Hala! Ayrıca Ayşe Ateş hanımefendi ile görüşmenize çok mutlu oldum. Yarının sahibi Allah'tır diyorum" dedi.

30 Aralık 2022'de Ankara'nın göbeğinde suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş dün akşam saatlerinde Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AYŞE ATEŞ'E SÖZ VERMİŞ

Sinan Ateş cinayetine yönelik soruşturmanın masaya yatırıldığı öğrenilen görüşme kamuoyunda da geniş yankı uyandırırken, görüşmede Ateş'in çocuklarının yaşadıkları acıyı ifade ettiği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocukların anlattıklarından etkilenerek cinayetin takipçisi olacağının ve bu meselenin sonuna kadar gideceğinin sözünü verdiği iddia edildi.

NİHAL OLÇOK DA ERDOĞAN'A SESLENDİ

Beştepe'deki bu gelişmeye 15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok da kayıtsız kalmadı. Sosyal medyadan eşi Erol Olçok ve çocuklarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan Nihal Olçok dikkat çeken bir not paylaştı.

"YARININ SAHİBİ ALLAH'TIR DİYORUM"

Olçok, "Sayın Erdoğan ben de bu fotoğraftaki iki kişinin katillerini arıyorum. Hala! Ayrıca Ayşe Ateş hanımefendi ile görüşmenize çok mutlu oldum. Yarının sahibi Allah'tır diyorum" ifadelerini kullandı.

NİHAL OLÇOK KİMDİR?

Nihal Olçok, 1978 yılında Üsküp, Makedonya'da dünyaya geldi. 4 yaşındayken Türkiye'ye gelen Olçok, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Nihal Olçok, 1998'de tanıştığı Erol Olçok ile dünyaevine girdi.

Çiftin bu evlilikten (şehit) Abdullah Tayyip, Cahar Şamil ve Emir Dursun adında 3 çocukları oldu. Nihal Olçok, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde kaybettiği eşi ve oğlu adına 'Şehitoğlu şehit: 15 Temmuz şehitleri Erol Olçok ve Abdullah Tayyip Olçok'un hikayesi' adlı kitabı yazmıştır.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Nihal Olçok Sinan Ateş Erol Olçok 15 Temmuz Ayşe Ateş Politika Beştepe Gündem Kurban Ankara Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

A.EMRAH EREN:

Şimdi anlamadığım konu şey şu bütün medya bu 15 temmuzun kurmaca olduğunu haykırıyor hatta AKP li kişiler bile onaylıyor ve bu olaylarda ölen kişiler şehit olarak söyleniyor konuyu bir açıklasanız şehit mi yoksa değil mi? Bazı kişilerin 15 temmuz gazi maaşları bile kesilmedi mi? Bir yerde bir yanlışlık yok mu sizce de

Yanıtla2917
Kamil Akar:

kocadan ayrilmis çocuğunu birakmisin. öldükten sonra kıymete bindirdin

Yanıtla1032
Emrah Doğan:

tam bir para avcısı kadın.

00
Mustafa Yörükoglu:

Bir insan eşi ile eşinin ölümünden önce ayrılıp,eşinin. ölümünden sonra neden eski eşin soyismini alır?

Yanıtla429
ismail Yasin:

sana ne zoruna mı gitti..

182
Android Adana:

Resmi Olarak Boşanamamış Olabilir, Dava Sonuçlanmadan Ölmüş Olabilir. Buda Vefa Borcu Olarak Soyadını Değiştirememiş, Sonuçta İki Çocuğunun Babası ve Bir Birliktelik Geçmiş Yıllarca. Biraz Saksıyı Çalıştırırsanız, Kendinizi Yorup Böyle Gereksiz Yorumlar Yapmazsınız.

410
ismail Yasin:

sende haklısın..hala 15 temmuz karanlığı aydınlatılmadı.. karanlık olayın arkasında kimler var.. tarafsız bir şekilde uluslararası bir ekiple ancak aydınlığa kavuşur..

Yanıtla48
Emirhan Uçkan:

katil belli Süleyman soylugu iyi bir sorguya çeksin terörle mücadele olay aydinlanir

Yanıtla44
hakan er:

Çok acı

Yanıtla04
Hacer Kalkan Bayram:

Cesır kadınlara bayılıyorum çok doğru laflar çakıyor bu kadın

Yanıtla40
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title