Haberler

Öcalan'a en yakın isimlerden olan Gülten Kışanak'tan 29 Ekim çağrısı

Güncelleme:
Abone Ol

Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski milletvekili Gülten Kışanak, katıldığı televizyon programında dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Kışanak, "Belki 29 Ekim Cumhuriyet'in ilan edilişinin yıl dönümü vesilesiyle Öcalan'ın sesini duyabiliriz" ifadelerini kullandı.

Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski milletvekili Gülten Kışanak, katıldığı televizyon programında, MHP Lideri Bahçeli'nin Öcalan ile ilgili açıklamalarını değerlendirdi. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a yakın isimlerden biri olan Kışanak açıklamasında 29 Ekim tarihini vererek dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Kışanak şu ifadeleri kullandı:

"Ben de el yükselterek çağrıda bulunayım. Belki 29 Ekim Cumhuriyet'in ilan edilişinin yıldönümü vesilesiyle Öcalan'ın sesini duyabiliriz."

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında şu ifadeleri kullandı: Türkiye'ye getirilirken he türlü hizmete hazırım diyen terörist başı buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Bu çağrımı anlamayanlar, saptırmaya çalışanlar oldu. Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın. Her adımı atmaya kararlı, inançlıyız. Yeni yüzyıl yeni hayat temelinde bagajları boşaltalım ve milli hedefleri birlikte yakalayalım.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milletvekili Politika 29 Ekim 3-sayfa Yaşam 3.Sayfa Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (103)

Ömer:

Bahçeli dik dur eğilme, bu millet seninle.

Yanıtla1K274
Adam Bey:

Aklını kaçırmışsın

98609
Orhan Demir:

haine destek ancak hainden gelir

72582
Ümit TV:

bahçeli yi de seni de....

49300
Snr:

Artık ona vasi atamalilar bence son söylediklerinden sonra

30302
Martin Sikertel:

"Bu millet" derken hangi milleti kastediyorsun? Türk milletinin kendisine zerre kadar güveni veya saygısı kalmadı çünkü.

24194
Efkan Alt0666:

Bebek katiline destek verene Allahından bulsun

768
Ser_hat:

Haine destek vatana ihanettir bilesiniz.

343
Ismail Karadoğan:

yorumuna gelen beğeni ve tepki emojisi ne bir bak istersen destek oranı %20 işkembe den sallama bence...

527
Benekonomistim:

Şehitlerin kemikleri sızladı bugünü unutmayın

Yanıtla86782
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title