Haberler

Öcalan'ın sorgu görüntüleri yeniden gündemde: Ülkü Ocakları'na da gittim

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan'la ilgili yaptığı çağrının ardından, PKK liderinin yıllar önce yakalandıktan sonra sorguda söylediği sözler bir kez daha hatırlandı. Öcalan'ın sorgusunda, "Benim ilk üyeliğim Ülkü Ocakları'nadır. Ülkü Ocakları'na da gittim." dediği görülmüştü.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, PKK lideri Abdullah Öcalan'la ilgili çok konuşulacak bir çıkış yaptı. Bahçeli, "Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın." ifadelerini kullandı.

ÖCALAN: BENİM İLK ÜYELİĞİM ÜLKÜ OCAKLARI'NADIR

Bahçeli'nin açıklamasının ardından, Abdullah Öcalan'ın yıllar önce yakalandıktan sonra sorguda söylediği sözler bir kez daha gündeme geldi. Öcalan söz konusu görüntülerde, "Benim ilk üyeliğim Ülkü Ocakları'nadır. Ülkü Ocakları'na da gittim." demişti.

BAHÇELİ: TERÖRİST BAŞI GELSİN TBMM'DE SİLAH BIRAKTIĞINI İLAN ETSİN

Bahçeli, grup toplantısında şunları söyledi: "Türkiye'ye getirilirken he türlü hizmete hazırım diyen terörist başı buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Bu çağrımı anlamayanlar, saptırmaya çalışanlar oldu. Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın. Her adımı atmaya kararlı, inançlıyız. Yeni yüzyıl yeni hayat temelinde bagajları boşaltalım ve milli hedefleri birlikte yakalayalım."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Abdullah Öcalan Abdullah Öcalan Devlet Bahçeli Devlet Bahçeli Politika Sözler Güncel PKK PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

Perwer:

Ulkuculer yeni eş başkanınız hayırlı olsun.

Yanıtla15241
Süleyman Yazar:

önümüzdeki salı konuşmasının konusu belli oldu: o zaten ulkucuydu

Yanıtla5132
A. Erol:

her salı günü meclis kürsüsünden millete küfrediyor mhp yıllardır... çok iyi tanıdık biz onları...

Yanıtla894
Aydin Ayaydin:

baaak... adam ben ulkucuyum diyor yani... sn. devlet en iyisi sen bu adami evlat edin. besle bu yetimi...

Yanıtla1089
Taş:

Kürtleri küçümseyip hor görenlere kapak olsun, bakın oyları ne kadar değerli ve neler yaptırıyor, öcalan üzerinden hem dem hem de Kürt seçmen ile pazarlık yapılacak, iktidarı korumanın tek yolu artık Kürt oyları kaldı, aha da buraya yazıyorum

Yanıtla5435
Hasan Kasapoğlu:

tam ülkücü bide bozkurt işareti yap tam olsun bahcelide zafer işareti yapar kanka olursunuz

Yanıtla166
hacı avcı:

azkaldı mhp nin genel başkanı olacak

Yanıtla457
Muharrem Güreli:

Ülkücüluk diye bir şey hepsi cikari icin vatani satar mafya diye milletin malina cokenlere bakin ya mhp li ya akp li ya dem li

Yanıtla044
Sa Sa:

Terøristlerde ülkücü ise niye katledildi, sehit edildi bunca insan Yıllardır bunlar boş tencere døvmusler Biz sadece İslam ve ümmet çatısı altında toplanabiliriz, yoksa deney faresi gibi bomba testti için kullaniliriz

Yanıtla297
serdar kocakaya:

Kürt oylarının para etmediği ve işe yaramayacağı anlaşıldığında ne olacak...??? kaos mu çıkacak???

Yanıtla512
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title