Haberler

Osman Nuri Kabaktepe'den kafa karıştıran paylaşım! Herkes "Neler oluyor?" diye sormaya başladı

Güncelleme:
Abone Ol

31 Mart yerel seçimleri sonrası değişim rüzgarlarının estiği AK Parti'de istifası istendiği öne sürülen İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşıma imza attı. Kabaktepe paylaşımında "Anladım ki; bazı insanlar susanı korkak, görmezden geleni aptal, affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar" ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyayı aktif kullanan siyasilerin başında gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. 31 Mart yerel seçimleri sonrası istifası istendiği konuşulan Kabaktepe'nin bu sözlerle kime gönderme yaptığı ise merak konusu oldu.

"BAZILARI SUSTUĞUMUZ KADAR İNSANLAR"

Kabaktepe, kafa karıştıran paylaşımında "Anladım ki; Bazı insanlar susanı korkak, görmezden geleni aptal, affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar. Oysaki, biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar" ifadelerine yer verdi.

İşte Kabaktepe'nin o paylaşımı;

Osman Nuri Kabaktepe'den kafa karıştıran paylaşım! Herkes 'Neler oluyor?' diye sormaya başladı

"KİMLERE MESAJ YOLLADIN?"

Kısa sürede çok sayıda bine yakın beğeni alan gönderinin altına "Osman bey neler oluyor öyle?", "Parti içi çatırdama sesleri sanki", "Ne oluyor, bir hareketlenmemi var içerde?", "Kimlere mesaj yolladın?" şeklinde yorumlar yapıldı.

ERDOĞAN RAPOR İSTEMİŞTİ

31 Mart yerel seçimleri sonrası Ekrem İmamoğlu'nu fark atarak İstanbul'da seçimleri kazanması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den özel bir rapor istediği iddia edilmişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Osman Nuri Kabaktepe Osman Nuri Kabaktepe Sosyal Medya İstanbul AK Parti Politika Güncel Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

vatandaş:

hepsi menfaat peşinde biz de bunu anladık

Yanıtla20523
Sezgin Sezgin:

Sana da Günaydın!

018
Mevlüt:

Aynen son seçimlerde AKP'nin aday göstermediği çok işi menfaat için zıt parti CHP'ye geçti. Daha önce de ülkücüyüm diyen Mansur gibi

00
şahabettin Ayyıldız:

Kovulmayana kadar çıt yok

Yanıtla13526
Murat Kılıç:

İnan artık Erdoğan'ın sırtından. Yirmi yıldır iyi yediniz

Yanıtla186213
Osman Öner:

Asıl sorun Erdoğan'ın kendisi Emekliye gelince bütçe yok

1725
Ata_Mete:

Kimsenin yiyene birşey dediği yok,sadece komisyonlarda sıkıntı var:-))

214
hamdi sahin:

Mert dürüst insan kimdir bilirmisin, iyi günde yanlışları söyleyebilen kötü günde aran açıldığında ise arkadan konuşmayan insandır. Varsa bir yanlış kovulmadan önce konuşacaktın, bundan sonra anlatacağın yanlışlar ya da attığın çamurlar halk nazarında kifayetsiz kalır, seni daha da batırır.

Yanıtla7364
ŞÜKRÜ GÜZEN:

tebrik ediyorum sizi

36
Perwer:

Çoğu tepki oyları ama yine de İstanbul'da CHP'den 11 puan fark yemişsiniz ve istifa etme gereği duymuyorsun. Nasıl bir siyasetçisin? Anlamak mümkün değil. Ayrıca mahir Ünal ve Ömer Çelik gibiler partide durdukça yapılan değişim ve değişiklik hiçbir işe yaramayacak.

Yanıtla13214
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title