Haberler

Özcan, 2 Bin Kişiye Çözüm Sürecini Anlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Kendisi de Arap kökenli AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan,çözüm sürecine ilişkin bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kendisi de Arap kökenli AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, seçmenlerinin yoğunlukta bulunduğu Harran'a bağlı Şahinalan Köyü'nde çözüm sürecine ilişkin bilgilendirme toplantısı yaptı. Köy meydanında kurulan kıl çadırları dolduran yaklaşık 2 bin Arap kökenli vatandaşa çözüm sürecinin anlatıldığı toplantıya; Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı AK Parti'li Ahmet Eşref Fakıbaba, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, AK Parti Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, CHP İl Başkanı Ferhat Karataş, STK temsilcileri ile kanaat önderleri katıldı.

Kalabalığa ilk olarak konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, insanların yoksulluk ve yokluk ile mücadele etmesi gerektiğini söyledi. Güvenç, "Bugün burada tüm siyasi partiler var, her görüşte insan var. Herkesin burada toplanması ile güzellik oldu. Artık bu milletin evlatlarının yüzlerinin gülmesini istiyoruz" dedi.

ÖZCAN: BU TOPRAKLARA BARIŞ GELMİŞTİR

Konuşmaların ardından toplanan kalabalığa yöresel yemekler ikram edildi. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Celalettin Güvenç Halil Özcan Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title