Haberler

Özdağ'dan Akşener'le ilgili bomba iddia: Seçimden 1 ay önce 'Adamı cumhurbaşkanı seçiyoruz' demiş

Güncelleme:
Abone Ol

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Kurultay'ında genel başkanlığa veda eden Meral Akşener'le ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. 2018 seçimlerinden 1 ay önce Akşener'in ünlü bir anket firmasının sahibini dinlenemeyen odaya götürdüğünü öne süren Özdağ, "Burada Akşener 'Sebebini sorma, adamı cumhurbaşkanı seçiyoruz' demiş" şekline konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, konuk olduğu bir programda İYİ Parti Genel Başkanlığı'nı bırakan Meral Akşener'le ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı.

"ADAMI CUMHURBAŞKANI SEÇİYORUZ"

2018 seçimlerinden 1 ay önce Meral Akşener'in ünlü bir anket firmasının sahibini dinlenemeyen odaya götürdüğünü belirten Özdağ, "Burada Sayın Akşener, "Nedenini sorma, adamı (Erdoğan'ı) cumhurbaşkanı seçiyoruz' demiş" ifadelerini kullandı. Özdağ, bu sözleri duyunca "Sen ne diyorsun ya dedim" şeklinde tepki verdiğini belirtti. Özdağ'ın bu iddiasına Akşener'in ne yanıt vereceği ise merak konusu...

ERDOĞAN, 27 PUAN FARK ATMIŞTI

2018 yılında yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranını yüzde 53, Muharrem İnce'nin oy oranını yüzde 26, Meral Akşener'in oy oranının yüzde 12, Selahattin Demirtaş'ın oy oranının yüzde 7, Temel Karamollaoğlu'nun oy oranının yüzde 1 ve Doğu Perinçek'in oy oranının yüzde 1 olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Zafer Partisi Meral Akşener Meral Akşener Ümit Özdağ Ümit Özdağ İYİ Parti Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Gergerli:

Bu saçmalıklarla kendine göndem yaratıp göndemde kalmaya çalışıyorrr

Yanıtla89332
Hakan Ak:

Dinlenemeyen oda ne alaka sana söyledikten sonda duymayan kalmıyor ki

Yanıtla24346
Banu Çelik:

Sesli güldüm ahahah

416
Yusuf ODEMIS:

Yersen iişte :D

413
Naci Büyükkal:

Ümit Özdağ zaten bizim AKPARTİ'nin adamı. Aynı şekilde Meral Akşener de . REİSİMİZ sistemi süper :DDDDDDD

Yanıtla127111
Genco:

Bunları neden o zaman değil de şimdi konunuşuyorsununuz diye nedenini sormazlar mı size Sn Özdağ.? Ayrıca, “ acaba siz başkalarını neden, ne için, neyin hedefi için Cumhurbaşkanı yapmak istediniz ? ” sorusunu da unutmayın….

Yanıtla16175
Hacı Şembeki:

İstihbarat elemanı olan kişilerden siyasi parti başkanı olmamalı. Sürekli ülkeye Operasyon çekip, kaos çıkarmaya çalışıyorlar...

Yanıtla30149
Hasan Turk:

Put8n iyi degilmi

05
sade vatandaş:

kan dökerek kazandığı şanlı zaferleri basiretsiz yöneticiler yüzünden masada kaybetmek bir ulusun makus talihidir Atatürk gibi bir lidere sahip olmak gurur verici ama onun gibi muzaffer bir komutan dünyada eşi benzeri görülmemiş bir devlet adamının bir daha gelmesi zor onun bıraktığı mirası mirasyediler talan ediyor

Yanıtla7766
Adem:

Abi sen de var ya maşallah.

Yanıtla1876
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title