Haberler

Özel'den "154 isimle hesaplaşacağım" diyen Bahçeli'ye yanıt: Siz önce vicdanınızla hesaplaşın

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Bahçeli'nin Sinan Ateş davası nedeniyle partisini hedef gösterdiğini iddia ettiği 154 isimle hesaplaşacağına yönelik açıklamasına tepki gösterdi. Özel "Bir hesaplaşma olacaksa sayın Bahçeli siz vicdanınızla hesaplaşın. Sizin atamanızla başkan olan Sinan Ateş, sokak ortasında vurulmuş. Bir kişi cenazesine gitmemiş, gidenler MHP'den istifa etmiş. Şimdi sizin partinizdeki iki isimden biri azmettirici ile mesajlaşmış" dedi.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bir soru üzerine Sinan Ateş cinayeti nedeniyle partisini hedef gösterdiğini iddia ettiği ve aralarında gazeteci, hukukçu ve siyasetçilerin olduğu 154 kişilik isim listesini basın mensuplarına gösteren MHP lideri Bahçeli şunları kaydetti; "Bazı çevreler MHP'ye karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir. MHP olarak basın mensupları olan değerli kardeşlerime bu gerçeği hatırlatmak istiyorum.

"HUKUK ZEMİNİNDE MUTLAKA HESAPLAŞACAĞIZ"

Sizlerle çok zaman beraber oluyoruz. Televizyonlarda ayrıldığımız şahsiyetler var. Onları kabul etmekte zorlanıyoruz. Ama yakın takip altındayız. Şu görmüş olduğunuz liste kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda, nasıl, kimlerle konuştuklarının, MHP'ye hangi hakaretleri yaptıklarının toplamıdır. Bu dosya elimizdedir. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Eylem hukuki nitelikli olacaktır. Bizi hedef gösteriyorlar saçmalığından da korkaklığından da kendilerini kurtarsınlar. Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız. Bizlere her türlü hakareti yapıyorlar, saldırıyorlar. Olayları saptırıyorlar. Konuşmaması gerekenleri konuşmaya mecbur ediyorlar."

Özel'den '154 isimle hesaplaşacağım' diyen Bahçeli'ye yanıt: Siz önce vicdanınızla hesaplaşınMHP lideri Bahçeli isim listesini kameralara göstermişti.

ÖZEL'DEN BAHÇELİ'YE "HESAPLAŞMA" YANITI

Bahçeli'nin "hesaplaşma" çıkışına partisinin grup toplantısında yanıt veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise dikkat çeken ifadeler kullandı. Özel, "Bir hesaplaşma olacaksa sayın Bahçeli siz vicdanınızla hesaplaşın. Sizin atamanızla başkan olan Sinan Ateş, sokak ortasında vurulmuş. Bir kişi cenazesine gitmemiş, gidenler MHP'den istifa etmiş. Şimdi sizin partinizdeki iki isimden biri azmettirici ile mesajlaşmış" diye konuştu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Sinan Ateş Özgür Özel Politika Güncel MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

VEFA:

Sinan Ateş cinayeti tüm yönleri ile aydınlatılıp sorumlular hak ettikleri cezayı almadan MHP halk nezninde yeniden güvenilirlik ve itibar kazanamaz. Çünkü, Mazlumun ahı, çıkar aheste aheste!"...

Yanıtla61600
Mert Kafkas Sahin:

MHP nin ne itibarı olabilir ya ? İtibar MHP yanyana gelemez

77254
VEFA:

Mahmut Sen de haklısın. Bu ülkede partiler bir derebeylik gibi örgütleniyor. Parti içi demokrasi yok. Hesap soran ve veren yok. Adalet, hukuk sistemi içler acısı halde, iktidarı bir kez ele geçiren ülkeyi değil, koltuğu koruma sevdasına düşüyor ve daha Neler... Neler...Onun için, bence sen de haklısın Mahmut kardeş! !...

20172
Savas Ozturk:

Ağzına sağlık kardeş ülkenin durumu bu kadar güzel özetlenemezdi

32143
Savas Ozturk:

Özgür Özel çok dürüst bir siyasetçisiniz sonuna kadar arkanızdayım

Yanıtla114360
Efe:

kilictaroglu Ekrem Mansur özel hep iyi siyasetçiler çünkü hep bu ülkenin düşmanı kimse onlarla dost olmuşlar

13554
Ebu Huzeyfe:

Arkasında mısın ? Sarıgöl gibi mi :)

4828
Muammer Top:

õzgür özel haklı

Yanıtla71291
Ozgur Free:

Allah aşkına ülkeyi bırakın gidin ya... kimse yönetmesin vallahi daha iyi olur ülke.

Yanıtla34252
Quantum:

Hesaplaşma asıl yargıyı, emniyeti kendi arka bahçesine çevirip istediği gibi at koşturanlardan kurtulduğu gün olucak. Ondan sonra adalet sizin kapınızı tıklatıcak

Yanıtla31187
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title