Haberler

Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

Güncelleme:
Abone Ol

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in, kayınbiraderini belediyede işe alması ve olayı "Başka birini bulamadım." sözleriyle savunmasının ardından CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Özel, "Duyar duymaz kendisini uyardık; bugün öğle saatlerinde atama geri alındı. Yapılmamış sayıyoruz. Akraba ataması gerçekleşmedi." dedi.

31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından belediyelerde yapılan akraba ve partili atamalarına en son CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in kayınbiraderini ataması eklenmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP lideri Özgür Özel, "Bugün öğle saatlerinde atama geri alındı." dedi.

"O YETKİNLİKTE KİMSEYİ BULAMADIĞI İÇİN ATADIĞINI SÖYLEDİ"

CHP Genel Başkanı Özel, Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderini ataması ve "Başka birini bulamadım." şeklindeki skandal savunmasıyla ilgili "Sorunun çözüldüğünü ifade etmek isterim. Belediye başkanımız bir pozisyonda o yetkinlikte kimseyi bulamadığı için kayınbiraderini atamak zorunda kaldığını söyledi. Duyar duymaz kendisini uyardık; bugün öğle saatlerinde atama geri alındı. Yapılmamış sayıyoruz. Akraba ataması gerçekleşmedi." dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı'nın kayınbiraderine yaptığı kıyak Özel'den döndü

NE OLMUŞTU?

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in kayınbiraderini belediyede görevlendirmesi tepki çekmiş, Özer, eleştirilere "Böyle dedikodularla uğraşmayın. Kayınbiraderim olduğu için değil, o alanda başka birini bulamadığım için çalışıyor ve çalışacak." yanıtını vermişti.

Özer, ayrıca kayınbiraderinin özelliklerini sıralayarak "Bu alanda Esenyurt'ta koyabileceğim adam yoktur. O yüzden dışarıdan getirdim. Ama kayınbiraderim olduğu için değil. Üniversitede genel sekreterlik yapmış, hastane başmüdürlüğü yapmış." sözlerini sarf etmişti.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Özgür Özel Esenyurt Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (48)

SMMM:

AKP NİN ALAYI DEVLET KURUMLARIN DA AKRABA EŞ DOST KAYIRMA =AKP

Yanıtla176185
Doğrucu deli:

CHP de aynı yolda

1750
Doğrucu deli:

CHP de aynı yanlış yolda

1248
ozkan gur:

Yani artık işe gitmeden mi maaş alacak?

Yanıtla81243
Sezgin Sezgin:

İşe gitmeden maaş olayı O sizin akp lilerden kalan bir miras

3334
Ercan cıftcı:

Dostlar alış verişte görsün misali. Şuan yeğen, Kuzen, Baldız yüzlercesi o kadrolara alındı bile..

948
bekir yapici:

defalarca buralarda yazdim 71 yasinda kibris gazisiyim ve dededen babadan chp´liyim ancak baykal ve kilicdaroglu döneminde muhalefet politikalarini begenmedigim ve pasif buldugum icin oy vermedim torpile ranta engel oldugu ve Atatürk´ün partisine yakisir sekilde halktan yana dise dis dürüst ahlakli politika yaptigi sürece elimden geldigince özele destek verecegim.

Yanıtla114116
OkuYorum:

Bir gazi olarak, Atatürkün partisinin dem ile ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Atatürk ün chpsine, öcalanın heykelini dikeceğiz diye meydanlarda bağıranlara ve telef edilen teröriste şehidimiz diyenlere selam söylemek yakışıyor mu mesela? Akpyi biz de istemiyoruz ama chpnin de, bizi pkknın tükürüğünde boğanların hakkını cansiparane koruması sizi hiç rahatsız etmiyor mu bir gazi olarak çok merak ediyorum?

851
OkuYorum:

Peki ülkesi için savaşmış biri olarak özelin, öcalanın heykelini dikmek için tutuşan selahattine selam yollaması size hiç mi dokunmuyor? pkklı teröristi arabasında taşıyan, bizi pkknın tükürüğünde boğan belediye başkanlarını demden daha çok desteklemesi sizin için sorun yaratmıyor mu? Bir gazi bunları nasıl görmezden geliyor gerçekten merak ettim

930
Blackened:

Bekir dayı sen Kıbrıs gazisi isen bu politakalar dışında CHP nin cizgisinden memnunsam daha birşey demiyorum

619
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title