Haberler

Özel Harekatçıların Bahçeli'nin elini öptüğü ziyaretten yeni görüntüler

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain darbe girişiminde saldırıların hedefi olan Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretin sonunda Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öpmesi dikkat çekti. Olayın yankıları sürerken ziyarete ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Yeni görüntülerde Özel Harekatçıların sırayla Bahçeli'nin elini öptüğü görülüyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaretinin ardından polisleri selamlayan Bahçeli, Özel Harekat Başkanlığı'ndan ayrıldı. Bahçeli'nin ziyareti sırasında Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz'in, Devlet Bahçeli'nin elini öptüğü ana ilişkin fotoğraf karesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Özellikle muhalefet kanadında büyük tepki çeken fotoğraf karesinin yankıları sürerken ziyarete ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı. Görüntüde Özel Harekatçıların sırayla Devlet Bahçeli'nin elini öptüğü görüldü.

CHP'DEN "EL ÖPME" GÖRÜNTÜSÜNE TEPKİ

CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, o görüntüye sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile tepki gösterdi. Bakan, paylaşımında, "Devlet Bahçeli'nin elini öpen şahıs EGM Özel Harekat Daire Başkanı Süleyman Karadeniz.Üzerindeki o üniforma Türkiye Cumhuriyeti Devletini temsil eder. Devletin Polisi, askeribir siyasi parti liderinin elini eteğini öpmez,önünde de eğilmez.

"ASKER EL ÖPMEYE BAŞLARSA..."

Türk polisi, askerinin başı her zaman diktir. Polis, asker el öpmeye başlarsa bu ülke daha çok 15 Temmuz'lar yaşamaya gebedir. Bu emniyet müdürü derhal emekli edilmelidir." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Devlet Bahçeli Devlet Bahçeli Ankara Gölbaşı 15 Temmuz Karadeniz Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (72)

Gökhan Gülmez:

helal olsun heryer yiğit

Yanıtla786325
sade vatandaş:

bugün el etek öpenler yarın neleri öpmez

Yanıtla168651
Gökhan Gülmez:

efendi konuş seni de operler

432130
sade vatandaş:

Atatürkün kurmuş olduğu Türk ordusunun hiç bir askeri üniforması üstündeyken yalnız anne ve babasının, atasının elini öper

94358
dikduran adam:

sade vatandaş:zaten Atatürkünüz dünyadayken türk ordusu diye bir ordu yoktu kendisi kurdu

15752
VEFA:

Dikduran, "Bu millete çok şey öğretebildim ama onlara uşak olmayı bir türlü öğretemedim" Diyen Yüce Mustafa Kemal Atatürk 'ün bu sözü senin için söylemediği çok açık zaten. Şu rumuzunu da bir değiştirirsen senden sebep bizden yana hiç sorun kalmaz.

2578
Seko:

Yazık bende 25 yıl askerlik yaptım böyle bir şeye şahit olmadım......değil müdür el öpen herkesin istifa ettirilmesi gerekir

Yanıtla89490
SUNSET null:

herkesin canı ona emanet iken, siyasete yatırım yapmak kabul edilir bir şey değil.

41245
milliyetci:

.birisi ülkesini savunuyor. diğerinin savunduğu herhangi bir değer bile yok. eğilmesini gereken birisi varsa o siz değilsiniz. saygılarımla

Yanıtla46341
yasin yaşaran:

şeyhlerin ellerinide öper bunlar

1451
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title