Haberler

Özel'in "Belediyelerimizde akraba ataması yok" sözlerine AK Parti cephesinden yanıt: Özel, vatandaşı kandırıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Katıldığı bir televizyon programında CHP'li belediyelerde akraba ataması olmadığını söyleyen CHP lideri Özgür Özel'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan sert bir karşılık geldi. Özel'in sözlerini alıntılayan Dağ, "CHP'li belediye başkanları Sayın Özgür Özel'i, Özgür Özel de vatandaşı kandırmaya çalışıyor. Ama gerçekler gün gibi ortada" dedi.

Son dönemlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel'in birbirlerine yaptıkları ziyaretler sonrası siyasette esmeye başlayan normalleşme rüzgarı yavaş yavaş etkisini yitirmeye başladı. Son olarak belediyelerdeki akraba kayırmacılığı üzerinden CHP lideri Özel'e yüklenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın sözleri bardağı taşıracak son damla olacağa benziyor.

"BİR TANE BÖYLE ATAMA YOK"

CHP lideri Özel, dün akşam katıldığı bir programda belediyelerdeki akraba atamaları hakkında sorulan soruya, "Şu anki durumu söyleyeyim. Bir tane böyle atama yok. Ben Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak bu konuda çok kararlı olduğumu söyledim. Yönetim anlayışımız da aynen bu şekilde" cevabını verdi.

Özel'in 'Belediyelerimizde akraba ataması yok' sözlerine AK Parti cephesinden yanıt: Özel, vatandaşı kandırıyor

"TAMAMI GÖREVE DEVAM EDİYOR"

CHP liderin Özel'in bu ifadelerinin yer aldığı videoyu alıntılayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Hatırlarsanız Sayın Özgür Özel, belediyelerindeki usulsüzlüklerinden kişisel PR yapmak amacıyla üst perdeden akraba atamalarına karşı olduğunu belirten konuşmalar yapmıştı. Sayın Genel Başkan bu konuda çok kararlı olduğunu söyledikten sonra dahi CHP'li belediyelerde eş dost akraba atamaları devam etti. Geçen sürede kendisini ciddiye alan olmadı. CHP'li belediyeler eş dost akraba atamalarının merkezi haline gelmiş durumda. Şu an neredeyse tamamı göreve devam ediyor" dedi.

"VATANDAŞI KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR"

Açıklamasının devamında eleştirisinin dozajını daha da artıran Dağ, "CHP'li belediye başkanları Sn. Özgür Özel'i, Özgür Özel de vatandaşı kandırmaya çalışıyor. Ama gerçekler gün gibi ortada." ifadelerine yer verdi.

Haberler.com / Bilal Ceran - Politika

Özgür Özel Hamza Dağ AK Parti Politika 3-sayfa 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

sade vatandaş:

torpil yapmayan adam kayırmayan hiç bir parti yok ülkeyi yönetenler kul millet yetim hakkı yemeyen milletin malını eşe dosta yandaşa peşkeş çekmeyen helal süt emmiş dürüst insanlardan oluşsaydı bu ülke bu halde olmazdı

Yanıtla4205
Gerçekler Acıdır:

Aynısı vatandaşın kendisi için de geçerli, unutmamak lazım. İğneyi başkasına batırırken çuvaldızı da kendimize batırmamız gerekiyor. Nasıl isek, öyle yönetiliriz.

3130
Onur Yener:

Ne varmış ülkenin halinde, 22 sene öncesini bilseydin, cennet vatanda yaşadığının farkında olurdun..

5735
Bülent Seçer:

ÇOK DOĞRU,DOĞRU SÖZE NE DENİR…YÜZDE YÜZ KATILIYORUM…

359
sade vatandaş:

bazı vatandaşlar kendi malını, beş kuruşunu güvenip teslim etmeyeceklerine milletin malını teslim ediyor çünki ceplerinden bir şey çıkmıyor daha doğrusu çıkmadığını sanıyor

420
Arif Şahin:

Bıktı artık bu millet o kadar bıktı ki şu mevzulardan....

Yanıtla1108
Özkan Bulut:

Akparti Bld başkanı hanımı işe gelmeden Bld başkanı yardımcısı eşi işe gelmeden maaş alıyor bunu da biliyoruz bırakın ya Cumhurbaşkanımızın kızı danışmanlık yapmadimi damadı bakan olmadimi diyecek söz yok bunlara

Yanıtla2361
Tc:

Olm bunlar biz bunları bitireceğiz dedi niye savunuyorsun

45
Hasan Issız:

Özkan Bulut bu millette tamda bundan dolayı sürekli liyakat vurgusu yapan CHP ye oy verdi sonuç bu mu olmalı? Şimdi eleştirdiğin Akpartiden ne farkın kaldı ki. Akpartinin yaptıklarına yanlış diyip CHPnin yaptığına yanlış diyemedikten sonra.

02
Dağıstan:

Chp , Cumhur ittifakının toparlanmasına izin vermemeli , erken seçimi gündeme getirmelidir. İleride çok geç olabilir.

Yanıtla3128
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title