Haberler

Özel ve İmamoğlu'ndan plaj voleybolu keyfi! Kızlarını da yanlarına aldılar

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2024 Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden A Milli Voleybol Takımımızı yalnız bırakmadı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ile birlikte Filenin Sultanları'nın çeyrek finalde Çin'i 3-2 yendiği karşılaşmayı izleyen Özel, daha sonra da İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve kızlarıyla beraber takip etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte 2024 Olimpiyat Oyunları'nın düzenlendiği Fransa'nın başkenti Paris'te voleybol müsabakalarını yerinden izledi.

ÖNCE FİLENİN SULTANLARI'NI İZLEDİLER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, A Milli Voleybol Takımı'nın çeyrek finali karşılaşmasında bir araya geldi. Özel, belediye başkanları ile birlikte A Milli Voleybol Takımımızın Çin'i 3-2 yenerek yarı final bileti aldığı müsabakayı büyük bir heyecanla takip etti.

Özel ve İmamoğlu'ndan plaj voleybolu keyfi! Kızlarını da yanlarına aldılar

ÖZEL VE İMAMOĞLU, KIZLARIYLA BİRLİKTE PLAJ VOLEYBOLUNU TAKİP ETTİ

CHP genel başkanı daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve kızlarıyla birlikte Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki plaj voleybolu maçlarını da izledi. O anlara ilişkin fotoğrafları X hesabından paylaşan Özel, "Paris Olimpiyat Oyunları'ndaki plaj voleybolu müsabakalarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu, kızlarımız İpek ve Beren ile birlikte takip ediyoruz" notunu düştü.

Özel ve İmamoğlu'ndan plaj voleybolu keyfi! Kızlarını da yanlarına aldılar

Özel ve İmamoğlu'ndan plaj voleybolu keyfi! Kızlarını da yanlarına aldılar

Kaynak: Haberler.com / Politika

Paris Olimpiyatları Filenin Sultanları Dilek İmamoğlu Ekrem İmamoğlu Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Özgür Özel Özgür Özel Politika Yaşam Paris Spor Yaşam Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Sinan Bulduk:

Allah ikisinin de şerrinden emin eylesin..

Yanıtla10467
Ramazan Sahin:

Neyi konuşmuşlar bu ülkeyi kaç bölsek toplantısı mı yaptılar

Yanıtla8159
Sinan Bulduk:

Kendi ceplerinden mi gittiler , ibb mi çekti masrafları acaba

Yanıtla6965
Gjerj Kastoroiti:

yakışır

Yanıtla2675
Attila Sariboga:

gezin efendiler işler tıkırında ver mikrofonu konuş Bi el işareti milyonlarca alkış iktidar muhalefet nazar değmesin çok çalışıyor

Yanıtla4741
Vedat Usakligil:

Fenomenleri unutmuşlar onlar nerede ????

Yanıtla5229
Berke Dagdeviren:

Bende yeni yatan maaşımın keyfini sürdüm 10-15 saniye sürdü. Tavsiye ederim plaj voleybolu kadar olmasada sokakta yürürken çocuklerın ellerinden kaçıdığı üzerine gelen topa vurmak gibi bişi işte. 10 saniye sonra cepler boş , sonu olmayan bir yolda mülteci olmuş yürüyorsun işte.

Yanıtla525
Doğrucu:

Boşver cenneti düşün hurileri düşün yeter

3616
Yorumcu Davut :

istanbul valisinin yazılı onayı olmadan ekremyus imamyan istanbul dışına çıkamaz. izin almış mı valilikten?

Yanıtla812
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title