Haberler

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bursa'da düzenlediği mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir kez daha erken seçim çağrısı yaptı. Kendisini dinleyen gençlerden aldığı küfeyi sırtlayan Özel, "Ben diyorum ki 'Tayyip Bey, bırak küfeyi bırak. Ver benim sırtıma küfeyi. Ben emekliyi aslan gibi taşırım, aslan gibi.' Asgari ücretliyi taşırız biz. Biz, bu milleti taşırız. Taşıyamayan bırakacak, taşıyanlar gelecek. Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız. Emeklileri biz ayağa kaldıracağız." ifadelerini kullandı.

Bursa'da düzenlediği mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a erken seçim çağrısı yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kendisini dinleyen gençlerden aldığı küfeyi sırtlayarak konuştu. Özel, "Ben diyorum ki 'Tayyip Bey, bırak küfeyi bırak. Ver benim sırtıma küfeyi. Ben emekliyi aslan gibi taşırım, aslan gibi.' Asgari ücretliyi taşırız biz. Biz, bu milleti taşırız. Taşıyamayan bırakacak, taşıyanlar gelecek. Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız. Emeklileri biz ayağa kaldıracağız." ifadelerini kullandı.

Özgür Özel: CHP İktidarında Türkiye Büyük, Güçlü ve Zengin Olacak

ÖZGÜR ÖZEL'DEN ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'da çeşitli temaslarda bulundu. 31 Mart 2024'teki Mahalli İdareler Seçimleri'nde kazandıkları belediyelerin partiye büyük umut getirdiğini belirterek, bu umudun yapılacak ilk seçimlerde CHP'ye iktidarın kapısını aralayacağını vurguladı. Mudanya Belediyesini de ziyaret eden Özgür Özel, ardından Mütareke Meydanı'ndaki parti otobüsü üzerinden vatandaşlara hitap etti.

Özgür Özel: CHP İktidarında Türkiye Büyük, Güçlü ve Zengin Olacak

"VER BENİM SIRTIMA KÜFEYİ, BİZ BU MİLLETİ TAŞIRIZ"

Özel, emeklinin, asgari ücretlinin mevcut maaşlarıyla geçinemeyeceğini dile getirerek, asgari ücretin de 6 ayda 3 bin 800 lira eridiğini ifade etti. Kendisini dinleyen iki gencin elinde küfe taşıdığını fark edip onları yanına çağıran Özel, şu ifadeleri kullandı: "Ben diyorum ki 'Tayyip Bey, bırak küfeyi bırak. Ver benim sırtıma küfeyi. Ben emekliyi aslan gibi taşırım, aslan gibi.' Asgari ücretliyi taşırız biz. Biz, bu milleti taşırız. Eğer taşıyamıyorsan bırak küfeyi. Milletin sırtından in. Sen bu milletin sırtına yüksün.

"GETİR SANDIĞI"

Emekliler değil, asgari ücretliler, esnaf, çiftçiler değil, işte biz bu küfeye ne yük koyarsan koy taşırız. Taşıyamayan bırakacak, taşıyanlar gelecek. Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız. Emeklileri biz ayağa kaldıracağız. Söz veriyoruz. Bu iki genç küfeyi almış, gelmiş. Helal olsun onlara. Bu iki çocuğu unutmayın. Millet küfeyi Tayyip Bey'den alıp bizim sırtımıza koyunca o gece çıkacağız, hep birlikte galibiyeti kutlayacağız, söz veriyorum, bu iki gençle kutlayacağız. Biz kazanacağız."

Kaynak: AA / Politika

Asgari Ücret Özgür Özel Politika Türkiye Güncel Getir Bursa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (90)

Ercan Sönmez:

Samimiyet çok önemli bir erdemdir ve o da herkeste yok maalesef. Eminim başa geldiklerinde şimdiki halimizi mumla arayacağız.

Yanıtla227464
Goethegitme:

Kesinlikle!!!!!!

155284
Metehan Eryilmaz:

Hal mi kaldı ki. 23 sene sonunda durum ortada. Denenmişi tekrar denemeye gerek yok.

96100
Nuri Aga:

Şimdiki halin çok iyi ellaaam. Aç allahın açı...

4824
Murat Korkmaz:

şuan cokmu iyi ekonomide ariycaz

41
Ali Tokgöz:

kesinlikle ağzına sağlık

22
ZİYA BAŞKAN:

21 yıldır yöneteceksin şimdi de tasarrufa gideceksin bundan daha kötü olur muyuz sizce

01
Zübeyir Kıvrak:

İSTANBUL'DAKİ TOPLU TAŞIMA GİBİ TAŞIR...

Yanıtla104298
bekir yapici:

arkadas 25 yil yönetenlerin zamaninda sanki toplu tasima dahami iyiydi ben istanbulluyum topkapidan edirnekapidan sonra sur disinda kalan semtlere münibüsten baska ulasim yoktu,istanbul dünyanin büyük metropollrinden birde üzerine turisler her renk ve irktan kacaklar mülteciler eklenince bu nufus 30 milyonu buluyor kim yönetirse yönetsin bu yükü istanbul kaldirmaz.

8968
Evvab:

Bekir o metrolar metrobüsler kimiz zamanın da yapıldı. o dönem CHP olsaydı belediyelerde bunları yapmak akıllarına bile gelmezdi boş boş konuşma

734
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title