Haberler

Özgür Özel'den Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasına tepki: Bu halkın iradesini yok saymaktır

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasına tepki gösterdi. Özel, "Yaşananlar, henüz 2 ay önce tecelli etmiş Hakkari halkının iradesini yok saymaktır. Kayyum görevlendirmesi geri çekilmelidir" dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde DEM Parti'den Hakkari Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Sıddık Akış, sabah saatlerinde Van'da gözaltına alınmıştı. Akış'ın yerine Hakkari Valisi Ali Çelik, Belediye Başkan Vekili oldu.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN İLK TEPKİ

Kamuoyunda infial yaratan gelişmeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Hakkari Belediyesi'ne sabah saatlerinde bir operasyon yapılarak, Belediye Başkanının gözaltına alınmasını ve 10 yıl önce başlamış ve halen süren bir davası gerekçe gösterilerek kayyum atanmış olmasını reddediyoruz" ifadelerini kullandı.

"KAYYUM ANLAYIŞININ KARŞISINDAYIZ"

"Yaşananlar, henüz 2 ay önce tecelli etmiş Hakkari halkının iradesini yok saymaktır" diyen Özel, "Kayyum görevlendirmesi geri çekilmelidir. Demokrasinin ve halk iradesinin yanında, kayyum anlayışının karşısındayız!" dedi.

Özgür Özel'den Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasına tepki: Bu halkın iradesini yok saymaktır

Kaynak: Haberler.com / Politika

Hakkari Belediyesi Özgür Özel Politika Hakkari Güncel Kayyum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (53)

Ahmet aslan:

Ancak güçleri kürler e yetiyor sıkıyorsa İsrail e yakıt göndermesinler

Yanıtla699156
cavit dogan:

Kürt'ler ile terörizme çalışanları ayırt etmeyi, yada teröriste yapılan muameleyi Kürtlere yapılıyor algısını bırakmayı bildiğiniz zaman sorunlar kalkacak. Kürtlere en fazla imtiyaz sağlayan Erdoğan'ın en büyük hatası orada birilerine taviz vermesi oldu zaten.

70532
Murat Celik:

güçleri Kürtlere değil güçleri PKK'ya yetiyor Evet

46452
HALİS ER:

canın mı yandı tatlım daha çooooooook yakacağız

77285
Mengele:

Israil bizden niye yakit alsin bizde yakit yok sen arabistanla karistirdin arabistan hani senin vize alarak medineye gittigin ülke yani din kardesin lafta hatirlatayim

59111
ismail bey :

Kürt halkını ve ermeni örgütünü beraber göstermeyi bırakın artık... Benim eşim doğulu.. Ama onun vatan sevgisi ne egede vardır, ne akdenizde...

1191
Ancinsan Toranaga:

Terörün iradesi yok sakmaktık halkın iradesi değil efendi bir günde devletten milletten yana olun ve ayıptır

Yanıtla74422
sade vatandaş:

belediye başkanı hakkındaki iddialar doğruysa devlete karşı eylemde bulunan öyle bir iradeye saygı gösterilmez

Yanıtla53440
Bilir Kişi:

konu cehape olunca şüpheli yaklaşan emekli :) iddialar doğru doğru merak etme. başka parti olduğunda da yine böyle şüpheli yaklaş olur mu? emekli ve beyin erimesi gerçekleşen şahıs :)

8651
Mustafa Koyukan:

ülkeye isyan edenin cezası bellidir ama bu ülkede uygulanmıyor ne yazıkki yoksa senin gibiler boş boş konuşamazdı.

Yanıtla45308
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title