Haberler

Özgür Özel'den Hulusi Akar'a sert tepki: Kazı kazan gibi kazıdık altından Siyasal İslamcı çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Eski Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın katıldığı programda kullandığı "Eğitim bilgi değil arkadaşlar. Eğitimin amacı bir Allah korkusu, iki kuldan utanma" ifadelere tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Biz Hulusi Akar'ı kazı kazan gibi kazıdık. Altından bir siyasal İslamcı çıktı, başka bir şey çıkmadı" dedi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, eğitimin amacının bilgi olmadığını söyledi. Akar, "Bilgi üniversitede oluyor, meslekte oluyor. Eğitimin amacı bir Allah korkusu, iki kuldan utanma." ifadelerini kullanmıştı. Akar'ın tepki çeken sözleri gündemdeki yerini koruyor.

Hulusi Akar'a tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Biz Hulusi Akar'ı kazı kazan gibi kazıdık. Altından bir siyasal İslamcı çıktı, başka bir şey çıkmadı" ifadelerini kullandı. Özel şöyle devam etti: Hulusi Akar'a da bakınca… Kazı kazan var ya, kazı kazan. Biz Hulusi Akar'ı kazı kazan gibi kazıdık. Altından bir siyasal İslamcı çıktı, başka bir şey çıkmadı. Hulusi Akar taaa ilk göreve geldiği, ilk mezun olduğu günlerden son güne kadar bir Siyasal İslamcıdır. Arkadaşlarının deyimi ile 'Su akar, Hulusi Akar'. Ve en sonunda darbe başarılı olsa başa geçecek kişi, başarısız olunca yine bir göreve geldi. Bu da Türkiye'nin talihsizliğidir. Onun için söyleyecek bir başka sözüm yok benim. Ben ona diyeceklerimi yüzüne Meclis Genel Kurulu'nda söyledim zaten.

"EĞİTİMİN AMACI ALLAH KORKUSU VE KULDAN UTANMA"

Hulusi Akar o programda şu ifadeleri kullanmıştı: Eğitimin amacı ne? Eğitim bilgi değil arkadaşlar. Bilgi üniversitede oluyor, meslekte oluyor. Eğitimin amacı bir Allah korkusu, iki kuldan utanma. Eğer biz 4-12 yaş arasındaki çocuklarımıza Allah'tan korkmayı, kuldan utanmayı, vatan sevgisini ve millet sevgisini verirsek, başkaları için iyilik yapmayı öğretirsek ve diğer milli ve manevi değerlerimizi onlara yüklediğimiz takdirde onun üzerine bu çocuk nereye giderse gitsin, dünyanın her yerine gitsin bu çocuktan korkmayın.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milli Savunma Bakanı Milletvekili Hulusi Akar Özgür Özel AK Parti Politika Kayseri Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (50)

Halil null:

hulusi akar,ın tırnağı olamazsın özgür özel

Yanıtla449758
Mehmet Vatandaş:

sana göre:))) 15 temmuz öncesi ve sırasında gördük

6493
Yıldırım YILDIZ:

15 temmuzda neden görevden alınmayan 2 yöneticiden biri bu adam oldu merak ettim .

00
VEFA:

Siyasal İslamcılık tüm dünyada geri kalmışlığın, demokrasi düşmanlığının en büyük nedenidir. İnanmayan baksın, görsün!...

Yanıtla552460
bekir yüksek:

Vefa denen kişi İslam dini ilerlemeyi gelişmeyi emreder ilk emri okudur sizin gibi önyargılılar İslam'a menfi bakmazlar

46127
Ufuk Gökceoglu:

sen neye vefalısın usta, kefereleremi

1288
HACER İlhan:

En büyük zarar siz ve sizin gibiler

2572
Demir Acer:

ik defa adam akilli bir yorum yazdin

5314
Ahmet sevinçtekin:

Hamdolsun Hulusi Akar gibi komuta kademesi de var. Bu millet islamla yükselecek.

Yanıtla227468
Benim Kkk:

1400 yıldır niye yükselmedin hadi bana bin yıldır keşfettigin urettigin bir sey söyle elektirgi mi kesfettin dunyanin yuvarlak oldugunu mu evrim teorisini mi aşı mı ilac mı insanligin faydasına musluman elinde cikan bir urun soyle alet de dahil buna dahil tek urettilen şey dini yasam tarzi başka ne var

00
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title