Haberler

İnfiale neden olan olaya ilk tepki: Bu alçakların canına okunmalıdır

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'daki "Yenidoğan çetesi" soruşturmasına ilişkin, "Bu soruşturma nereye kadar gidiyorsa gitmeli, kime uzanıyorsa uzanmalı, para uğruna gözünü kan bürümüş bu alçakların canına okunmalıdır" dedi.

İstanbul'da bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak kasten ölmelerine neden olan çete hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak fezleke hazırlandı. Fezleke değerlendirme yapılması için Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. İddianame Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanarak Bakırköy 22. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. SGK'dan daha fazla para almak için akılalmaz bir düzen kuran ve bebekleri öldüren çete ile ilgili CHP Lideri Özgür Özel, "Gözü dönmüş cani bir çeteyle karşı karşıyayız" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Sağlık sisteminin açıklarından yararlanarak çıkar sağlamak için kurdukları sistem ile yenidoğan bebeklerin sağlığını hiçe sayan, ölümlerine neden olan, savcıları dahi tehdit edebilen gözü dönmüş cani bir çeteyle karşı karşıyayız. Bu soruşturma nereye kadar gidiyorsa gitmeli, kime uzanıyorsa uzanmalı, para uğruna gözünü kan bürümüş bu alçakların canına okunmalıdır."

Kaynak: AA / Politika

Özgür Özel Yenidoğan Politika İstanbul Güvenlik Sağlık Hukuk Güvenlik Hukuk Sağlık Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

VEFA:

Hastanenin, okulun özeli olmaz. Özel yaparsanız, ticarethane olur, para kazanmak için her türlü üç kağıtçılığı yaparlar, yapıyorlar da!... Cumhuriyetin ilk yıllarına dönülmelidir....

Yanıtla26328
Emre null:

Siyasal İslam ulkeyi batırdı diyenlere cevap  Siyasal İslam 20 yıldır ülkeyi yönetiyor  ondan önce ulke ucuyormuydu dünyanın en adaletli  en gelişmiş en modern  ulkesimiydik  laik ecevit  yönettiğinde ekonomimiz mi uçuyordu  herkesin altında son model arabami vardı sanki siyasal İslamcılar dediğin Ak parti  laik dsp nin  batirdigi ekonomiden  sonra  göreve geldi ve ulkeyi gayet güzel de yönetti  butun dunya bunu kabul ediyor  suanki ekonomi  dis guclerin reise kurduğu  rahip brunson  kumpasinin sonucudur yoksa belkide suan ilk10 ekonomi  arasındaydık

Yanıtla216106
Katil İtrail:

Allah razı olsun. Bu kadar zombinin içinde doğruyu söyleyenler de var. Gözleri var ama görmezler. Burunlarından gelsin. Açmışlar.

911
Mavi Balık:

senin yorumundan çıkan sonuç:siyasal islam bile bu ülkeyi kurtaramadı çünkü eğer bir ülkeyi dış güçler batırıyorsa o ülke hiçbir zaman güçlü olamamış demektir.

112
Abuzer Sever:

He, he. Çok samimi geldi bana...

Yanıtla19965
isa kızmaz:

CHP’nin haricinde muhalefet yok mu? Neden diğerlerinden ses çıkmıyor şaşıyorum.

Yanıtla20178
Aykut Kalanoğlu:

Ülkede muhalefet partisi mi varmış CHP de dahil ? sadece isimleri muhalefet partisi !

311
HAKAN SARITAŞ:

bu adam chp üyesi bilmiyormusun ismini araştırırsan ulaşırsın

33
osman Öztürk:

Valla isa kardeş sen kızmasan da ben çok kızıyorum.Buna ses cıkartilmayacak da daha neye ses çıkarılır ki...

02
Doğuş:

Araştırma önergesi verin bakın kimler ret oyu verecek

Yanıtla5142
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title