Haberler

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in paylaşımı İmamoğlu'nu rahatsız etti

Güncelleme:
Abone Ol

CHP'li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı forsu ile yan yana getirilmiş fotoğrafını paylaşması büyük ses getirdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İmamoğlu, "Varsa bir kısım duyguları, o duyguları unutsunlar şimdilik. Beni rahatsız etmiştir" ifadelerine yer verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde Sancaktepe Belediye Başkanı seçilen Alper Yeğin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı forsu ile yan yana getirilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Yeğin, paylaşımına, "Gün ola, devran döne, umut yetişe" notunu düştü. Kısa sürede büyük yankı uyandıran fotoğraf karesi için, "Alper Yeğin, 2028 için cumhurbaşkanı adayını ilan etti" şeklinde yorumlar yapıldı.

"KIYMETİ YOKTUR, BENİ RAHATSIZ ETTİ"

Bu paylaşım sonrası gözlerin çevrildiği İmamoğlu'ndan ise dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Yapılan paylaşımın zihninde zerre kadar kıymeti olmadığını ifade eden İmamoğlu, Bu yapılan paylaşımların benim zihnimde zerre kadar kıymeti yoktur. Bütün belediye başkanı kardeşlerimin beldelerinde sorunların çözümlerine odaklanmasını istiyorum. Bizim derdimiz 4 yıl sonraki seçimin aktörlerini belirlemek değildir. Varsa bir kısım duyguları, o duyguları unutsunlar şimdilik. Beni rahatsız etmiştir" ifadelerini kullandı.

İşte İmamoğlu'nu rahatsız eden o paylaşım;

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in paylaşımı İmamoğlu'nu kızdırdı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Sancaktepe Belediye Ekrem İmamoğlu Ekrem İmamoğlu Sosyal Medya Alper Yeğin Alper Yeğin Sancaktepe Politika Güncel Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Fırat esen:

hayır diyelim ki oldu türkiye ye ne yapacak bana birisi anlatabili mi ne icraati var çene den başka bişey yok

Yanıtla38188
Solo Türk:

kılıçdaroğlu sürüm 2.1

21118
şahabettin Ayyıldız:

Çok icraatler gördük sonuç ortada

198
sam song:

Temel atmama törenleri düzenliyecek, ingiliz filarmoni orkestrası eşliğinde başta togg fabrikası olmak üzere fabrikaları, havalimanı, otoyolları kapatacak. Bay kemali ingiltereye gönderip tefecilerden para isteyecek.

211
akan kaplan:

İmamoğlu sen CB olursan Allah korusunda ülkemiz bitti demektir…

Yanıtla45170
şahabettin Ayyıldız:

Boş laflarla gökten birşey yağmaz

222
Muharrem Gezer:

neden olmasın...

Yanıtla14337
recep kaya:

RABBİM FIRSAT VERMESİN

24152
Goethegitme:

Yağcılık,kim gelirse gelsin bitmiyor

Yanıtla7128
Solo Türk:

erken yağlıyorsun

Yanıtla997
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title