Haberler

Adliyeye sevk edilen Sedef Kabaş'ın kelepçe oyunu! Mikrofon uzattılar, tek cümlelik açıklama yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çok ağır ifadeler kullanan gazeteci Sedef Kabaş bu sabah gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Kabaş, gazetecilerin "Bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna "Daha sonra yapacağım" yanıtını verdi. Kabaş'ın kelepçe takılmamasına rağmen ellerinde kelepçe varmış gibi yapması ise dikkat çekti.

Önceki gün bir televizyon kanalında Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü yaptığı tartışma programına gazeteci Sedef Kabaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ve CHP milletvekili Aykut Erdoğdu da konuk olarak katıldı. Yayın sırasında Kabaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren cümleler kurdu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Sözleri nedeniyle gözaltına alınan Sedef Kabaş, polis nezaretinde evinden alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İşlemleri tamamlanan gazeteci daha sonra adliyeye sevk edildi.

Sedef Kabaş adliyeye ters kelepçe ile getirildi! Mikrofon uzattılar, tek cümlelik açıklama yaptı

KELEPÇE VARMIŞ GİBİ YAPTI

Adliyeye girerken gazetecilerin çektiği Sedef Kabaş, "Bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna, "Daha sonra yapacağım" yanıtını verdi. Kabaş'ın kelepçe takılmamasına rağmen ellerinde kelepçe varmış gibi yapması ise dikkat çekti.

Sedef Kabaş adliyeye ters kelepçe ile getirildi! Mikrofon uzattılar, tek cümlelik açıklama yaptı

SAVCI TUTUKLAMA TALEP ETTİ

Adliyede savcılığa çıkarılan Kabaş, 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

ADALET BAKANI GÜL: HAK ETTİĞİNİ BULACAK

Çok sayıda siyasinin tepki gösterdiği Kabaş için bir açıklama da Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den geldi. Bakan, skandal ifadeler kullanan Kabaş için, "Milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef alan edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum. Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sedef Kabaş Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (35)

Irfan Çoban:

Atamız, Hz Adem (as) 'a hakaret eden kendini bilmezleri de yaka paça gözaltına alıp tutuklasalar yaa, Dinimize, inancımıza, peygambere hakaret edenin hakkı bundan daha kötüsü olmalıdır. İslama ve peygambere hakaret etmek kimsenin haddine değildir. Herkes haddini bilsin.

Yanıtla113352
ercan aral:

Aklınca CHP ye yalakalık yapıp,daha popüler olmak.Artik hapiste populerliğine devam eder.

Yanıtla85276
Melih Kılaç:

hep demişimdir.Malum zıhnıyetın yalanlarını doğruymuş gıbı göstermesine en usta ilizyonıstlerin bıle ağzı açık kalır

Yanıtla39249
Tarık Ziya:

Chpli vekiller herzamanki gibi araştırmadan ters kelepçe yapıldı diyerek açıklama yaptı. İnsanda biraz utanma olur. Yazıklar olsun size.

Yanıtla61202
Malatya44:

CHP'nin iktidar olabilmesi için bunlardan kurtulması şart ana muhalefet olarak seslerini çıkarmasalar oyları artacak ??

Yanıtla55163
rap düelloları:

Zaten bunlar şuan ki chp nin ta kendisi...

00
rap düelloları:

Chp ye hoşgeldiniz... bunlar Chp nin ta kendisi...

00
Hamit Gündoğdu:

Herkezi dilini tutmaya ve sükunete davet ediyorum ve bunu Türk milleti adına talep ediyorum.

Yanıtla9489
arif KABAÇALI:

Sebeb

10
diyar-ı bekir:

şöyle içerde bi güzel kabas ınıda alırlar umarım

Yanıtla6994
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title