Haberler

"Şeriat istiyoruz" paylaşımı yapan YRP ilçe başkanı görevden alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Yeniden Refah Partisi İzmir Bergama İlçe Başkanı Yunus Ari, sosyal medya hesabından "Şeriat için referandum istiyoruz" paylaşımı yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fatih Erbakan'ı etiketledi. Ari, bu paylaşımını daha sonra kaldırdı ancak parti tarafından yapılan açıklamada, Ari'nin "Parti tüzüğü ve disiplinine uymayan" açıklamalarından dolayı görevden alındığı duyuruldu.

Yeniden Refah Partisi İzmir Bergama İlçe Başkanı Yunus Ari, "Şeriat için referandum istiyoruz" paylaşımı yaptı. Ari paylaşımını kaldırırken, Yeniden Refah Partisi ilçe başkanının görevden alındığı açıkladı.

"ŞERİAT İSTEYENLERİN OYU YÜZDE 50'NİN ÜZERİNDE"

Yeniden Refah Partisi İzmir Bergama İlçe Başkanı Yunus Ari X hesabından yaptığı paylaşımda "Şeriat için referandum istiyoruz. Şeriat isteyenlerin oyu yüzde 50'nin çok üzerinde" ifadelerini kullandı.

'Şeriat istiyoruz' paylaşımı yapan YRP ilçe başkanı görevden alındı

Ari paylaşımında partisinin genel başkanı Fatih Erbakan ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da etiketledi. Paylaşımın altına çok sayıda tepki yorumu gelirken Ari daha sonra paylaşımını sildi.

'Şeriat istiyoruz' paylaşımı yapan YRP ilçe başkanı görevden alındı

Yeniden Refah Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada İlçe Başkanı Yunus Ari'nin "Parti tüzüğü ve disiplinine uymayan" açıklamalarından dolayı görevinden alındığı açıklandı.

YRP'nin bu hamlesi dikkat çekerken görevden alınan Yunus Ari'den konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

'Şeriat istiyoruz' paylaşımı yapan YRP ilçe başkanı görevden alındı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Yeniden Refah Partisi Recep Tayyip Erdoğan Fatih Erbakan Sosyal Medya Politika Bergama 3-sayfa Toplum Hukuk İzmir Medya Hukuk 3.Sayfa Toplum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (63)

VEFA:

Şeriat istiyorum demek. Yaklaşık 1500 yıl öncesinin kuralları ile toplumu yönetelim demektir. Akıl var, mantık var. Zaten olmayacağı isterim derken bile baştan belli!...

Yanıtla351262
Hsn:

Şeriat 1500 yıl öncesine ait değil,ilk insandan beri var olan İslam kurallarıdır

3349
Ykp 55:

Şeriat yüce ALLAHIN yeryüzünde ki emir ve yasaklarıdır ki; şeriatı istemiyorum demek dinden çıkmaktır yani ALLAHA şirk koşmak demektir.

Yanıtla122248
Metehan Eryilmaz:

Ben istemiyorum

4634
Kemal Ağalı:

kardeş sen günaha girme şeriatla yönetilen ülkeler var da en oraya git en iyisi...

3128
İdris Durmaz:

Şeriat Allahın emir ve yasakları değildir. Şeriat bir yönetim şeklidir. Eğer şeriatı Allahın emirleri deyip seni yönetenlere teslim olursan başındakiler haşa peygamber olur çıkar sonra o zaman şirke düşen sen olursun

2528
Canım Türkiyem:

İdris bilmediğin işlere karışma. Şeriat ALLAH AZZE VE CELLE:NİN Kanunlarıdır. Metehan kemal, AHİRETTE göreceksiniz merak etmeyin.

1724
Murat Okumus:

seksen sene şeriatı kara carsaf diyerek anlatırsa malum abiler olacağı budur.kuran okur ama şeriata karşı çıkar namaz kılar ammaaa şeriata karşıdır

1421
GALATASARAY null:

Aynen öyle ustam 83 kişi de kafir olduklarını onayladı

85
VEFA:

Ben şeriat istemiyorum!..

82
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title