Haberler

Şike Soruşturmasında 5. Dalga

Güncelleme:
Abone Ol

Adnan Sezgin, Gökçek Vederson ve Serkan Acar'ın, şike soruşturması kapsamında ifadelerine başvuruldu.

Futbolda şike soruşturması kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Teknik Direktör Hikmet Karaman, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne çıktı. Manisaspor Külübü Başkanı Kenan Yaralı da ifade için emniyete geldi.

Futbolda Şike Soruşturması kapsamında yönetici ve futbolculardan oluşan 6 kişi ifade vermek için emniyete geldi.

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri Ömer Temelli, Alaeddin Yıldırım, Trabzonspor Futbolcusu Serkan Balcı, Futbolcu Menajeri Özkan Doğan, Bursasporlu Futbolcu Gökçek Vederson ve Galatasaraylı eski Yönetici Adnan Sezgin, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Yönetici ve futbolcular Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi.

ADNAN SEZGİN EMNİYETTEN AYRILDI

Eski Galatasaray Spor Kulübü Sportif Direktörü Adnan Sezgin, verdiği ifadenin ardından emniyetten ayrıldı. Sezgin basın mensuplarına, geçen sezon oynanan maçlar ile ilgili bilgi verdiğini dile getirdi.

Sezgin, emniyet çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak geçen sezon oyanan bazı maçlarla ilgili bilgi verdiğini söyledi.

VEDERSON DA İFADE VERDİ

Şike soruşturmasında ifadesi alınan Gökçek Vederson, avukatı ile birlikte emniyetten ayrıldı. Bursasporlu futbolcu Vederson'un avukatı Özgür Sümer, Organize şubede müvekkiline, şike ve teşvik pirimi teklif edilip edilmediği ve bazı Fenerbahçeli futbolcularla ilgili bağlantısı olup olmadığının sorulduğunu dile getirdi.

Vederson ve avukatı ifadenin ardından emniyet önünde bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Avukat Sümer, "Fenerbahçeli Alex ile ve diğer bazı kişilerle bağlantıları soruldu. Kendisine şike ve teşvik pirimi teklif edilip edilmediği soruldu. Biz de bunların yapılmadığını kısaca söyledik. "ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title