Haberler

Sokak röportajı sırasında söyledikleri nedeniyle tutuklanan Dilruba, sessizliğini bozdu

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de Instagram'ın kapatılmasıyla ilgili yapılan sokak röportajında hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ağır ifadeler kullandığı gerekçesiyle hakkında tutuklama kararı çıkartılan Dilruba Y., "Ben iktidarı eleştirdiğim düşünüldüğü için siyasi bir karar neticesinde haksız yere tutuklandım" dedi.

İzmir'de özel bir şirkette çalışan Dilruba Y. isimli kadın, sokak röportajında söyledikleri sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

"SİYASİ BİR KARAR NETİCESİNDE TUTUKLANDIM"

'Cumhurbaşkanına hakaret' ve 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlarından tutuklanan Dilruba K., Oda TV'ye yaptığı açıklamada "Ben iktidarı eleştirdiğim düşünüldüğü için siyasi bir karar neticesinde haksız yere tutuklandım. Herkese çok teşekkür ederim. İnsanın en çok böyle zamanlarda desteğe ihtiyacı oluyor. Herkesin desteğiyle dışarıda olduğumdan çok daha güçlüyüm burada ve gücümü katlayarak çıkacağım" dedi.

Sokak röportajı sırasında söyledikleri nedeniyle tutuklanan Dilruba, sessizliğini bozdu

SİYASİLERDEN RİCADA BULUNDU

Siyasi parti temsilcilerine çağrıda bulunan genç kadın, "Siyasilerin benim hakkımda tam bilgi sahibi olmadan bir basın açıklaması yapmamalarını rica ediyorum. Şu an bu mesele siyaset üzeri bir haksızlık yaşanıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İnsan Hakları Instagram Politika Cezaevi 3-sayfa Güncel Hukuk İzmir İnsan Hakları Cezaevi Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (181)

ahmet kasap:

İSABETLİ OLMUŞ SENİN ÖZGÜRLÜĞÜN BENİM HAYAT ALANIMA GİRİYORSA BU KABUL EDİLEMEZ HERKES KONUŞTUĞU LAFA DİKKAT EDECEK BUNDAN SONRA HERHALDE SESİNE DİKKAT EDERSİN VESSELAM

Yanıtla2K2K
Hayri:

Ne kadar batıl bir bakış açısı yahu düşünmenin ne cezası olabilir fikir silahmı bombamı bir sürü tip tip var internette her gün çeşitli kişilere dümdüz gidiyor hepsini içeri atsan ülkede kimse kalmaz böyle bir saçmalık olurmu

5653
Sinan Bulduk:

Artık mikrofon görünce kaçmaya başlar

4444
Güven önemlş:

konuştukları kimseye mi dokunuyor?

3331
Ali Topakkaya:

mall

2536
Haydar Bayram:

Cesur yürek kadın helal olsun sana

Yanıtla2K1K
Yorumcu Davut :

kesiklikle hayır! tamamen hak ettiğin için ceza evindesin. bunun siyaset ile ilgisi de yok. ağzından çıkanları kulakların duymaz, sözlerini tartarak söylemez, insanlara hakaret edersen bedelini ödersin. insanlara hakaret ettiğin için apistesin.

Yanıtla1K1K
ALP ÜNAL:

Hakaret var ise yargılanır, yargı süreci başlamadan hakaret için insanı özgürlüğünden alıkoyamazsın, cahil cahil konuşmayın.

3242
Sinan Bulduk:

Heee yat çek cezanı..5 yıl versinler en az..

2738
Mehmet YILMAZ:

Bize cib.ili.yetsiz diyenler neyi hak ediyor. Allah için konuşsana ama Allah işin. Bu işin öbür tarafıda var ona göre.

835
Tüm 181 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title