Haberler

Soylu'dan kendisine "Bu kafa çökmekle kurtulur mu?" diyen Türkkan'a zehirzemberek yanıt: Aşağılıksın

Güncelleme:
Abone Ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Çök-kapan-tutun" tatbikatı sırasındaki fotoğrafını paylaşarak, "Bu kafa çökmekle kurtulur mu?" diyen İYİ Partili Lütfü Türkkan'a, "Şehit ailesine küfreden aşağılık, geçmişini bütün çevremizin bildiği fersude, devleti dolandıran hırsız, (Ablasının!) kuzusu" diye yanıt verdi.

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dün ülke genelinde gerçekleştirilen "Çök-kapan-tutun" tatbikatı sırasındaki görüntüsünü paylaşarak, "Bu kafa çökmekle kurtulur mu?" diye yazdı.

SOYLU'DAN YANIT GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Türkkan'ın bu paylaşımına cevap gecikmedi. Soylu, Türkkan'a sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

"ŞEHİT AİLESİNE KÜFÜR EDEN AŞAĞILIK"

Soylu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Şehit ailesine küfreden aşağılık, geçmişini bütün çevremizin bildiği fersude, devleti dolandıran hırsız, (Ablasının!) kuzusu, sizi Sevgi Hastanesi paklar."

Soylu'dan kendisine 'Bu kafa çökmekle kurtulur mu?' diyen Türkkan'a zehirzemberek yanıt: Aşağılık

Kaynak: Haberler.com / Politika

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Lütfü Türkkan İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Hacı Şembeki:

Milletin vekili ,milleti için canını feda edenlere küfür edecek....Birde üstüne bu milletin yüzüne bakacak... insan Hiçbir şey bilmeyebilir...Ama haddini bilebilmeli.. Soylu ömrünü ülkesine verdi ömrünü. Aynı klasta değilsiniz

Yanıtla562891
Mehmet Vatandaş:

Kimsenin alnında ne olduğu yazmıyor, şehit yakını isen bu unvanın ağırlığını bilecek her yerde herkese ulu orta sataşmayacaksın. Şehit yakını olmak kişiye dilediği her şeyi yapabilme hakkı vermez..

Yanıtla895439
muro:

sehit yakini olmasan neolacak.adamin bacisina sovdu.sana soverlerse sus ozaman,nasil bi kafadasin.bana sovecekti bak ben ne millet vekili ne bakan dinlerdim.

108674
Ahmet Karadeniz:

Vatandaş kendine gel

55166
Muhammed Nazif Dusunceli:

Su Mehmet vatandaşı ciddiye almayın ciddiye alınacak bı yani yok

624
Dogukann:

Türkkan denilen şahıs, senin bir şehidin abisine nasıl küfür ettiğini bütün Türkiye izledi. Sen bu milleti temsil etmiyorsun. O şehidin abisinin boynunu sıkı sıkı sarıp boğmaya çalışıyordun. Sayın Süleyman Soylu çok güzel cevap vermiş sana.

Yanıtla132390
Metin Yalcin:

Masa seçime kadar kendini zımparalıyor, var bunda da bir hayır ..

1868
nadiresu YILDIRIM:

İçişleri bakanının deprem tatbikatı esnasında çekilmiş fotoğrafı üzerinden farklı amaçlarla siyasi malzeme çıkarmaya çalışmış. Zihninde siyaset konusu üretecek hiçbir şey olmayınca, bula bula bu fotoğrafı bulmuş. Bu kişiden memlekete fayda gelmez

Yanıtla29146
Atakan Kilic:

LÜTFÜ TÜRKAN KONUŞMAYI BİLMİYORSAN SUSMAYI ÖĞREN

Yanıtla2084
Onur Yener:

Meyve veren ağaç taşlanırmış sayın bakanım, siz bu çirkeflere takılıp kalmayın bu millet sizinle....

Yanıtla1217
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title