Haberler

Soylu'nun elini öpmek istediği Bahçeli tecrübeli siyasetçiyi nezaketle engelledi

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin makam aracına yöneldiği sırada yanına gelen eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun yaptığı hareket büyük ses getirdi. Bahçeli elini öpmek için aracın içine eğilen Soylu'yu nezaketle engelleyerek "Estağfurullah" derken o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ile birlikte siyasi arenada liderler arasındaki diyaloglar dikkat çekerken, en çok konuşulan anlardan biri MHP lideri Devlet Bahçeli ile eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu arasında yaşandı.

SOYLU'YU NEZAKETLE ENGELLEDİ

Bahçeli, makam aracına yöneldiği sırada yanına gelen Soylu kendisinin elini öpmek için harekete geçti. Ancak Bahçeli, Soylu'yu nezaketle engelleyerek, aralarında samimi bir vedalaşma yaşandı. "Bahçeli'nin, elini öpmeye çalışan Soylu'ya engel olduğu ve 'Estağfirullah' dediği" kameralara yansıyan anlar arasında yer aldı.

SICAK DİYALOG GENİŞ YANKI BULDU

Siyaset sahnesinde yaşanan bu dikkat çekici olay kamuoyunda büyük ilgi uyandırırken, liderler arasındaki bu sıcak diyalog geniş yankı buldu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İçişleri Bakanı Devlet Bahçeli Süleyman Soylu Milletvekili İstanbul AK Parti Politika Siyaset Güncel MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (76)

GAGS:

onun bunun elini eteğini öpmekten bıkmadı seyrek saçlım.. :D

Yanıtla217943
dehide:

Çok saygılı ve mütevazı bir insan. Bahçeli de doğru olanı yapmış ego göstermemiş.

Yanıtla707313
Mehmet Deniz:

saygıdan değil kenara atildigi icin kendisini hatirlatmaya çalışıyor

639
SMMM:

BIRAKIN EL ETEK ÖPMEYİ DE ADAM OLUN ADAM.

Yanıtla177752
3.DünyaSavaşı:

Kess ulen... Bizim kültürümüzde yaş olarak büyüklerin eli öpülür. Siz haçlı gibi Diz çökmeyi bırakın.

4012
Kimesterseni:

son ornekleri kum kapida kum cekiyor

19
VEFA:

İslami anlayışın getirdiği Sürü psikolojisi ve ne olursa olsun yine de biat kültürü. Geri kalmışlığımızın en büyük nedenlerindendir!..

Yanıtla299366
mustafa demir:

İslami anlayış sürü psikolojisi mi getiriyor aç oku biraz sığır

720
Orhan Dik :

Büyüklere saygıdır bu. Yoksa bakanlık yapmış bir kişi, o kişi küçük olsaydı bir parti başkanının elini öpmezdi. Biraz örf öğrenin, sen büyüklerin elini öpmeyince sana madalya vermiyorlar.

146
SEN BİLME:

İslam da sürü psikolojisi ve biat kültürü diye bir kültürde yok. Kültür başka din başka. İslamda el öpme, kula kulluk yok. islamda yapılan yanlışa rıza göstermekte yok. Ne kadar yok varsa bugün islamda varmış gibi onun bunun kültürünü din diye anlatan bir zühre yüzünden islamın özünü göremiyor millet.İslam bugün hiç bir ülkede kendi özünde yaşanmıyor. Bugün mevcut yaşayışla islamın çok azı karışık bir şekilde süregelen bir hayat var. ama yaşanır da islam yok. İslam Batıdan gelecek "yakında"

414
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title