Haberler

Tanju Özcan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Sizden 73 kere randevu istedim vermediniz. Suçum ne?

Güncelleme:
Abone Ol

Bolu Belediye Başkanı ve CHP eski Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a defalarca randevu talebinde bulunduğunu ancak yanıt alamadığını belirtti. Sosyal medya hesabından bir videolu paylaşım yapan Özcan, Erdoğan'a 'Verin şu randevuyu kurtulun' çağrısında bulundu.

Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetimine yönelik açıklamalarından sonra CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir videolu paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu. Özcan paylaşımında dikkat çeken ifadeler kullanan Özcan, "Bana yeni rota oluşturup Ankara'ya kadar tekrar yürütmeyin lütfen. Verin şu randevuyu kurtulun" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan defalarca randevu istemesine rağmen karşılık bulamayan Özcan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"73 KERE RANDEVU İSTEDİM VERMEDİNİZ"

Sayın Cumhurbaşkanı'na çağrımdır! Sayın @RTErdogan, sizden 73 defa randevu istedim vermediniz. Bu süre içinde katil, darbeci, zalim dediğiniz herkes ile görüştünüz, benimle yine görüşmediniz. Nedir benim suçum, Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi olmak mı? Bana yeni rota oluşturup Ankara'ya kadar tekrar yürütmeyin lütfen. Verin şu randevuyu kurtulun.

BOLU'DAN ANKARA'YA YÜRÜMÜŞTÜ

Tanju Özcan kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildikten sonra Bolu'dan Ankara'ya "Adalet ve Değişim" sloganı ile bir yürüyüş gerçekleştirmişti. Özcan, yürüyüşünü CHP Genel Merkezi önünde tamamlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sosyal Medya Milletvekili Tanju Özcan Politika 3-sayfa Gündem Medya Bolu Gündem 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Emre null:

gel Ak partiye kalma ortada kardeşim Ak parti huzurdur mutluluktur başarıdır

Yanıtla20170
yusuf erdin:

gel sende çal

1928
Redkit Düldül:

yılın fıkrası

19
Ali Tokgöz:

O cumhur başkanı.önüne gelenlemi görüşecek.Önce sen İçişleri bakanı ile görüş.

Yanıtla15571
Özer Doğan:

gerçekten tebrik etmek gerek açık sözlü ve yapıcı birisi

Yanıtla47158
Mehmt Alkan:

Sana kendi genel başkanın randevu vermedi yürüyerek gittin kapıdan giremedin

Yanıtla5399
Orhan Özsoy:

Bende sizin özel kalem müdüründen 60 defa randevu istedim ama sizinle görüşemedim tanju bey sizinde bana randevu verin kurdulun

Yanıtla19111
ülker kaya:

Kos koca cumhurbaşkanımızın seninle ne işi olur.

Yanıtla4330
Ebu Huzeyfe:

Kendi partisinden kovulmuştu ! Cb niye almıyor diyor !

Yanıtla2744
Cafer KILIÇ:

Daha çok beklersin randevu için

Yanıtla2838
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title