Haberler

"Tansu Çiller'i özlediniz mi?" sorusuna eski çalışma arkadaşı Meral Akşener'den manidar yanıt: Siz, genç nesil onu özlediniz mi?

Güncelleme:
Abone Ol

Son günlerde siyasete döneceği konuşulan eski Başbakan Tansu Çiller, eski çalışma arkadaşı İYİ Parti lideri Meral Akşener'e soruldu. Akşener, Tansu Çiller'in "Milletimi özledim" açıklamasına yönelik olarak, "Ben onu bilmiyorum. Siz, genç nesil onu özlediniz mi?" diyerek manidar bir yanıt verdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TV100 ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında gündeme ilişkin sorulara yanıt verdi.

"HAYIRLI OLSUN"

"Tansu Çiller siyasete dönüyormuş ne diyorsunuz?" sorusuna Meral Akşener, "Hayırlı olsun. Bilmiyorum ne diyebilirim. Ben bugüne kadar, siyasete, parti kuran, bizim partimizden ayrılanlar dahil, yeni parti kuran, hiç kimseye bugüne kadar incitecek bir söz etmedim. Hep hayırlı olsun dedim. Sayın Çiller'e de hayırlı olsun." dedi.

"SİZ ONU ÖZLEDİNİZ Mİ?" SORUSU

Candaş Tolga Işık'ın "'Tansu Hanım milletim beni özlemiş' diyor. Siz özlediniz mi onu?" sorusu üzerine Akşener, "Ben onu bilmiyorum. Siz, genç nesil onu özlediniz mi?" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Doğru Yol Partisi Meral Akşener Tansu Çiller İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

ilkay bay:

o zaman meral akşener senin ne işin var diye sorulmalı çünkü hükümette yer alan biriydi

Yanıtla54158
GECELERİN YARGICI:

Kendisini 45 lik görüyor arkadaş

Yanıtla24124
FURKAN YÜCEL:

1990 ların politik kalıntısı olarak kendisinin şimdi ne işi var siyasette hemde beraber hükümettelerdi ülkeyi batırdılar, akşeneri yeni zannedenler açında az birşey geçmişe bakın

Yanıtla3092
Murat ÖREN:

Postmodern darbeleri hatırladınız mı. Başbakan Tansu çiller, İçişleri Bakanı Meral Akşener. TSK basın yoluyla irtica var diyor peşinden Hükümet Milli İradeyi hiçe sayıp demokrasiyi uygulamıyor.

Yanıtla1666
Ercan Sevinc:

Sanki kendi 20 yaşında

Yanıtla940
By rabsin:

Sanki arasında çok yaş varmış gibi siz onun yol arkadaşısınız siyasette en az onun kadar yaşlısınız, ki ben siyasette şuan genç te göremiyorum hepsi torun sahibi 60-75 yaş aralığında...

Yanıtla738
Mazlum Yeşilyaprak:

Sanki kendisi çok genç

Yanıtla934
Erkan Toran:

Kendısı cok genc maşallah ??

Yanıtla1031
CEZA :

Kendisi gençmiymiş :))

Yanıtla827
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title