Haberler

TBMM'de kahkaha tufanı! CHP'li Tanal'ın "Elektrik" sorusuna Önder'den esprili yanıt

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM'de Grup Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'e Urfa'nın elektrik sorununu sordu. Önder ise, Tanal'ın sorusuna esprili bir yanıt vererek, "Sayın Tanal, sizde bir sıkıntı var. Çöpü müftüye, elektriği bana soruyorsun" dedi. İkili arasında kameralara yansıyan bu diyalog meclisi kahkahaya boğdu

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Şanlıurfa'nın "Elektrik" sorununu dile getiren CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'e "Bu sorun nasıl halledilecek?" diye sordu. Önder'in verdiği yanıt ise salonda kahkahalarla karşılandı.

TANAL "ELEKTRİK SORUNU NE OLACAK?" DİYE SORDU

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM'de Grup Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'e seslenerek, "Işıkları açın-kapatın eylemimize Şanlıurfa'da elektrikler kesik olduğu için Şanlıurfa'daki vatandaşlarımız bu hakkını kullanamamıştır. Benim sizden istirhamım Sayın Meclis Başkanvekilim Şanlıurfa'nın bu elektrik sorunu nasıl halledilecek?" diye sordu.

SÖZE BAŞLAR BAŞLAMAZ KAHKAHALAR YÜKSELDİ

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ise, "Sayın Tanal, sizde bir sıkıntı var" diye söze başladı ve mecliste o anda kahkahalar hava uçuştu.

"ÇÖZÜM DEĞİL MUHATAP ARIYORSUN GİBİ"

Önder, sözlerinin devamında "Çöpü Urfa Müftüsüne soruyorsun, belediye orada duruyor gidiyorsun Urfa müftüsüne, elektriği bana soruyorsun, sanki bu işte sen çözüm aramıyorsun da başka bir muhatap arıyorsun gibi" yanıtını verdi.

O ANLAR MECLİS KAMERASINA YANSIDI

İkili arasında yaşanan bu diyalog mecliste bulunan vekilleri ve izleyenleri gülümsetti. O anlardan geriye ise kameralara yansıyan görüntüler kaldı.

Haberler.com / Bilal Ceran - Politika

Sırrı Süreyya Önder Milletvekili Mahmut Tanal Şanlıurfa Politika 3-sayfa 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

FCK:

Güldürürken düşündüren milletvekili Sırrı Süreyya Önder

Yanıtla773
Musa Özdemir:

Onlar kaçak trafo inşasıyla uğraşıyorlar (kaçak kullanmayan Urfalıları tenzih ediyorum)

Yanıtla851
Ömer Can:

meclis olmuş komedi dünyası

Yanıtla1145
HABERCİ:

Viranşehir de 82 haneye yetecek kadar elektrik kullanan kaçak sulama trafosu bulundu daha yeni. Kaçak kullanmayı bıraksınlar önce.boş boş konuşuyor

Yanıtla424
Jon snow:

Güzel insan sırrı :))

Yanıtla417
NediyonDegisik:

Sirri ne yapsin biliyor ki kavga gurultu ile isler hal oluyor yumusatmak icin sokuyor araya laflari millet de guluyor

Yanıtla019
duimli:

Öne Urdaki kaçak elektrik kullanımını halledin Sayın Tanal

Yanıtla211
Murat Tekneci:

Seçim zamanı oy toplamak için, Dem partiyi terörle ilişkilendirecek açıklamalar yapanlar, nasıl oluyor da mecliste bulunmalarına bir dahaki seçime kadar bir şey demiyorlar? Hatta bir üyesini de Grup başkan vekili yapmışlar. Bu bizle dalga geçmek değil mi?

Yanıtla46
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title