Haberler

Meclis'te kapalı İsrail oturumu! Konuşulanlar 10 yıl gizli kalacak

Güncelleme:
Abone Ol

TBMM, İsrail tehdidi gündemiyle toplandı. Kapalı oturum nedeniyle TBMM'deki basın büroları boşaltıldı, kapılar kilitlendi. Kapalı oturum öncesi açılış konuşması yapan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Milli güvenlik sorunu olarak gördüğümüz İsrail'in bölgedeki yayılmacı politikalarına karşı TBMM olarak birlik beraberlik içinde emin adımlarla ilerlemeliyiz" dedi. Dışişleri ve Savunma bakanları, Meclis'i 'İsrail tehdidine" ilişkin bilgilendirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde İsrail tehdidi gündemiyle kapalı oturum yapıldı. Bölgede yaşanan son gelişmelerin ele alındığı oturum öncesinde Meclis'teki basın büroları boşaltıldı, görevliler kapıları kilitledi.

TBMM'de kapılar kilitlendi, kapalı İsrail oturumu başladı

Meclis'teki kapalı oturumun açılış konuşmasını TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş gerçekleştirdi. Kurtulmuş, bölgedeki ateşin söndürülmesi için Türkiye'nin üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceğini ifade etti. Kurtulmuş, "Milli güvenlik sorunu olarak gördüğümüz İsrail'in bölgedeki yayılmacı politikalarına karşı TBMM olarak birlik beraberlik içinde emin adımlarla ilerlemeliyiz" diye konuştu.

TBMM'de kapılar kilitlendi, kapalı İsrail oturumu başladı

GÖREVLİLER DIŞINDAKİLER SALONDAN ÇIKARILDI

İdare amirlerinden salonun boşaltılmasını isteyen Kurtulmuş, daha sonra hazırlıklar için birleşime ara verdi. Kapalı oturuma geçildiği için, yeminli stenograflar ile görevliler dışındakiler salon dışına çıkarıldı. Meclisteki Genel Kurul salonuna bitişik basın büroları ve kulisler de boşaltıldı.

Meclis'te kapalı İsrail oturumu! Konuşulanlar 10 yıl gizli kalacak

BAKANLAR BİLGİ VERDİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, milletvekillerine bölgedeki son gelişmelerle ilgili bilgi verdi. Kapalı oturum tutanakları ve özetleri, 10 yıl sonra yayımlanabilecek.

TBMM'de kapılar kilitlendi, kapalı İsrail oturumu başladı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Numan Kurtulmuş Politika Güncel İsrail Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title