Haberler

TBMM'de küfürler havada uçuştu! AK Partili Ensarioğlu "şerefsiz" dedi, Beştaş'ın yanıtı da bir o kadar ağır oldu

Güncelleme:
Abone Ol

TBMM'de AK Parti ve DEM Parti arasında tansiyon yükseldi. Kürsüye çıkıp konuşma yapan ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'yla ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atan, DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş'a, Ensarioğlu'ndan sert tepki geldi. "İspat etmezsen şerefsizsin!" diyen Ensarioğlu'na, DEM Partili Beştaş ise "Sensin şerefsiz, terbiyesiz!" diyerek tepki gösterdi. Meclis Başkanvekili Celal Adan ise gerginlik nedeniyle, oturuma 10 dakika ara vermek zorunda kaldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu arasında tansiyon yükseldi. İki vekil, birbirine "Şerefsiz" diyerek tepki gösterdi.

TBMM Genel Kurulu'nda grup başkanvekilleri yerlerinden söz alarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. O anlarda ise DEM Partili Beştaş ve AK Partili Ensarioğlu arasında gerilim yaşandı.

"DİYARBAKIR HALKINA, ENSARİOĞLU'NUN KAÇ KİŞİYİ İŞE ALDIĞINI SORALIM"

Kürsüye çıkıp konuşan DEM Partili Beştaş, "Galip Ensarioğlu, benim adımı vermeden basın üzerinde yapılan bir tartışmayı ifade etti. Evet, ben Diyarbakır'da kayyum olarak atanan valinin, yolsuzluk yaptığını, hırsızlık yaptığını ve Galip Bey'in de milletvekili olarak bunlara dair ilgisini söylemiştim. Çünkü kendisinin bana yönelik bir saldırısı vardı. Ama kendisinin cevabı olayı aydınlatmak yerine asla ağzıma almayacağım ve bir Kürt'e, bir erkeğe, bir insana yakışmayacak bir kavram kullandığı için 'Senin düzeyine düşmeyeceğim' dedim. Bunu burada kapatıyorum. Bütün Diyarbakır'a soralım, Galip Ensarioğlu'nun kayyum döneminde işe almak için ne kadar para aldığını, kaç kişiyi işe aldığını soralım Diyarbakır halkına." ifadelerini kullandı.

TBMM'den tansiyon yükseldi! Birbirlerine 'şerefsiz' diyen vekiller oturuma ara verdirttiDEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş

"SENSİN ŞEREFSİZ"

AK Partili Ensarioğlu, kürsüde konuşan Beştaş'a sırasından bağırarak tepki gösterdi. Beştaş ise, "Bak, yine 'şerefsiz' diyorsun, yine öyle diyorsun." diyerek Ensarioğlu'na karşılık verdi. Bunun üzerine Ensarioğlu, DEM Partili Beştaş'ın iddialarına değinip "İspat etmezsen şerefsizsin!" dedi. Sözler karşısında sinirlenen Beştaş, "Sensin şerefsiz, terbiyesiz!" diyerek Ensarioğlu'na tepki gösterdi.

MECLİS BAŞKANVEKİLİ ADAN, OTURUMA ARA VERDİ

Beştaş ve Ensarioğlu arasındaki gerginliğe iki partinin vekilleri de katılınca Meclis'te tansiyon yükseldi. Bağırışların, Genel Kurul'da yankılandığı o anlarda ise Meclis Başkanvekili Celal Adan, oturuma 10 dakika ara vermek zorunda kaldı.

Haberler.com / Abdullah Aydemir - Politika

Meral Danış Beştaş Meral Danış Beştaş Galip Ensarioğlu Galip Ensarioğlu Milletvekili Diyarbakır Celal Adan DEM Parti DEM Parti Tansiyon AK Parti AK Parti Politika Erzurum Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Alkurt:

Bu demlilerin neden yüzleri nursuz

Yanıtla189240
hikmet yaşar:

aynı senin yüzüne benziyor

12268
Perwer:

Alkürt: Dewlet Bahçesiz'in yüzü çok mu nurlu?

3273
Aslan Öztürk:

Dinsizin hakkıbdan imansız gelir.

526
Sebahattin Yakar:

kadln doğru demiş helal olsun

Yanıtla157260
Savaş Yıldız:

doğru demiş...

Yanıtla97185
Kadir Han:

dem pardi doğru diyor

Yanıtla9293
Atarokkalomi osunç:

İddiayı ortaya atan isbat etmek zorunda, isbat edemiyorsa tabiki şerefsizlikle suçlanır.

Yanıtla41103
girilmez:

terör örgütüne sırtını dayamak ekmek yediği ülkeye ihanet etmek yeter mi daha sayımmı

3051
Seyfettin Arslan:

Halkın yeni bir revizyona ihtiyacı var, ahlak edep kalmamış. Hakareti bile normalleştiren bir topluma döndük.

025
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title