Haberler

Teoman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü: Öyle bir karizmatik gücü var ki

Güncelleme:
Abone Ol

Şarkıcı Teoman, katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler dizdi. "Erdoğan'ın öyle bir karizmatik gücü var ki, o kendini gösterince arkasından birçok kişiyi sürükleyebiliyor." diyen Teoman, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili de yorum yaptı.

Şarkıcı Teoman, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili "Erdoğan'ın öyle bir karizmatik gücü var ki, o kendini gösterince arkasından birçok kişiyi sürükleyebiliyor." dedi.

Candaş Tolga Işık'ın TV100'de sunduğu bir programa katılan Teoman, "Dünyada siyaset sağa doğru mu meylediyor?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Teoman, "Acayip! Çok ilginç bir dünya. Ama Türkiye'yi başka türlü değerlendirebilirsin. Yeniden Refah Partisi yüzde 7 oy aldı, milliyetçiler oy kaybetti vesaire..." diyerek yanıt verdi.

"ERDOĞAN'IN ÖYLE BİR KARİZMATİK GÜCÜ VAR Kİ"

Teoman, Türkiye'de kişi kültünün de önemli olduğunu ifade ederek, "Erdoğan'ın öyle bir karizmatik gücü var ki, o kendini gösterince arkasından birçok kişiyi sürükleyebiliyor." dedi.

DİKKAT ÇEKEN YAVAŞ VE İMAMOĞLU YANITI

Sunucunun "Benzer karizmayı İmamoğlu ve Yavaş'ta da görüyor musun seçim sonuçlarına bakınca?" sorusuna ise Teoman, "Benzer demeyeyim ama onların da karizmatik figürler olduğu kesin." şeklinde yanıt verdi.

Haberler.com / Abdullah Aydemir - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu Kültür Sanat Mansur Yavaş Politika Magazin Teoman Teoman Yaşam Magazin Yaşam Kültür Sanat Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

MARIO MORGAN:

Reis gibi baskani çok ozlersiniz. Kiymetini bilin.

Yanıtla73129
yüksel akkoyun:

bitti o karizma.

Yanıtla12470
sade vatandaş:

ayıkkenmi söylemiş acaba merak ediyorum

Yanıtla10867
Barış O. B.:

İhale alamayınca ben

Yanıtla7048
HACER İlhan:

Kendini baktr o zaman

01
şahabettin Ayyıldız:

İnsan inanmadığı bir şeyi neden ballandıra ballandıra anlatır (psikolojik olsa gerek)

Yanıtla5733
Mehmet ŞaFaK:

adam haklı

Yanıtla2756
İsmimi ne yapacaksın:

Gönülçelen mi oldun çen? :D

Yanıtla4835
Sebahattin Yakar:

konsermilazlm acml kaldln

Yanıtla3625
Damla Sengul:

konser sayısı mı azalmış bunun

Yanıtla3423
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title