Haberler

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni İmralı'ya gidiyor

Güncelleme:
Abone Ol

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin DEM Partili vekillerle tokalaşması sonrası başlayan Türk siyasetindeki yumuşama sürecinin yankıları sürerken teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni DEM Parti Milletvekili Ömer Öcalan'ın amcasıyla görüşmek için İmralı'ya gidebileceği konuşuluyor.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni yasama yılının açılışında DEM Partili milletvekilleriyle tokalaşması ve sonrasında "Uzattığım el, 'Gelin Türkiye partisi olun, gelin teröre cephe alın temenni ve teklifidir" şeklindeki açıklaması Türk siyasetinde yeni bir sürecin başlangıcı oldu. Bahçeli'nin bu çıkışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından da desteklendi.

"TERÖRÜN BİTTİĞİNİ İLAN ETSİN"

'Uzattığı el' ile siyasette yeni bir dönemi başlatan Bahçeli, MHP grup toplantısında da "Türkiye'ye getirilirken, her türlü hizmete hazırım diyen teröristbaşı, buyursun terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin. Ama devletin terörle masaya oturmasını hiç kimse, hiçbir şart altında beklemesin, aklından dahi geçirmesin" diyerek süreci başka bir boyuta taşıdı. MHP liderinin bu açıklaması sonrası DEM Parti kanadında yeni bir hareketlilik başladı.

YEĞEN ÖCALAN'DAN İMRALI ÇIKARMASI

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Abdullah Öcalan'ın yeğeni olan DEM Parti Milletvekili Ömer Öcalan'ın amcasıyla görüşmek için İmralı'ya gidebileceğini söyledi. Hatırlanacağı üzere Ömer Öcalan, geçtiğimiz ağustos ayında akrabalığını gerekçe göstererek Abdullah Öcalan ile görüşmek istediğini Adalet Bakanlığı'na bildirmişti. Selvi'nin edindiği son kulis bilgisine göre ise bu görüşme talebinin bakanlık tarafından değerlendirilmeye alındığı öğrenildi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Abdullah Öcalan Devlet Bahçeli Devlet Bahçeli Milletvekili Ömer Öcalan Ömer Öcalan DEM Parti Politika İmralı Güncel MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (64)

Hasan Turk:

El ele kol kola hay masallah...troller suskun sogan ekmek var gelin.

Yanıtla65339
okan:

Koca Alparslan Türkeş kalkta bak emanetin ne hallerde...

Yanıtla100288
Mehmet Vatandaş:

dem lenen Bahçeli den çözüm pardon çözülmeye katkı:)))

Yanıtla53236
Mehmet Vatandaş:

trollerin hoşuna gitmeyen böyle haberler yapmayın, garipler yorum yazamıyor:))

Yanıtla31222
Serdar Ozdemir:

gitsin kapatın yanında da kalsın

Yanıtla73163
Sefa Altun:

EVETTTT MAKARNACİLAR NERDE.. :-)

Yanıtla37180
hakikitosunpaşabenim:

apo öldükten sonra yerine imralıya yiğenini koyun

Yanıtla59110
Kenan Aslan:

Annelerin evladlarinin ölmeyeceği hertürlü samimi çözüm süreci desteklenmelidir.Aslolan insandir

Yanıtla61104
Erol Birol :

Yatacak yeriniz yok sizin.

Yanıtla31130
Selanikli vedat:

Yanlış işler beyler yüz vermeyin yüz vermeyin yapmayın etmeyin

Yanıtla46104
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title