Haberler

Tunç Soyer, CHP lideri Özel'le bir araya geldi: İzmir'deki seçim için endişeliyim

Güncelleme:
Abone Ol

Yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP lideri Özgür Özel'le bir görüşme gerçekleştirdi. Soyer, konuyla ilgili açıklamasında "İzmir ve İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerimi, görüş ve önerilerimi ilettim. Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim" dedi.

CHP'nin İzmir'de yeniden aday göstermediği Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Özgür Özel ile görüştü. Görüşme sonrası gözlerin çevrildiği Soyer, konuyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

"YEREL SEÇİM İLE İLGİLİ ENDİŞELERİMİ İLETTİM"

Soyer yaptığı paylaşımda "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in davetiyle Ankara'da görüştük. İzmir ve İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerimi, görüş ve önerilerimi ilettim. Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim. İzmir'in ve Türkiye'nin aydınlık geleceği için doğru olanı söylemeye, bu memleket için canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim" dedi.

İşte Tunç Soyer'in o paylaşımı;

Tunç Soyer, CHP lideri Özel'le bir araya geldi: Seçim için endişeliyim

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Tunç Soyer İzmir Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

Ahmet Gültekin:

İzmir CHP’nin kalesidir başka bir partinin orada kazanması imkansıza yakın bir şeydir.

Yanıtla11636
İbrahim Demirel:

Hocam sizin gibiler yüzünden gelişmiyor bu memleket. Birisi iktidar giderse memleket düşer gözüyle bakiyor sanki dersin memleket uzaya çıkmış. Diğer kesim yani sizler izmir CHP nin kalesidir diyor. Bu kafadan kurtulmamız gerek. Yenilik her zaman iyidir Başka birilerini deneyin olmazsa yine eski bildiğinize verin. Hiç bir parti yada kişi, bu milletin üstünde olmamalıdır.

8128
Mark Kolçak:

Memleketimiz iyidir. Etrafda bir sürü banka var ve çok güzeldir. Kainat'ın şans eseri oluşmuş olduğunu kabul etmek ve huzurluca hiçliğie dönmek asıl hedefimiz olmalı.

455
Perwer:

Ahmet gültekin, İzmir son yıllarda Atatürk ve yaşam kültürüne müdahale korkusu nedeniyle AK PARTİ karşıtlığı üzerinden CHP’nin kalesi durumuna gelmiş görünüyor ancak önceki dönemlerde İzmir’de CHP’yi hem de büyük farkla geride bırakıp seçimi kazanan partilerde vardı. Üstelik CHP’nin %2 Oy aldığı seçim bile var. Siyasette kaleler geçicidir. Bunu unutmayalım.

536
Perwer:

İbrahim demirel, aynen katılıyorum.

416
İbrahim Demirel:

CHP' seçmeni ile AKP seçmeni arasında hiç bir fark görmüyorum. AKP li kesim bunca adaletsizliğe, ekonominin bozukluğuna rağmen hala hükumeti destekliyor. CHP' seçmeni ise Sırf Mustafa kemalin kurduğu parti diye kim gelirse gelsin oy veriyor. Ceketini koysa kazanır ne demek bu cümle çok saçma.

Yanıtla1285
ilhan:

Atatürk le ilgisi kaldı mı chp nin ?

553
Tamirci Usta:

Hiç endişelenme soyer tuvalet terliği koysun CHP oy verirler sen rahat ol

Yanıtla1045
Perwer:

CHP’de genel başkan seçilen kişinin yaptığı ilk iş bir önceki genel başkana yakın kişileri partiden atmak oluyor.

Yanıtla525
TC Mustafa Akgül:

hep ben hep ben niye hep sen. yeni seçilen çok iyi biri olmayabilir eh parti seçmiş al birini vur ötekinede senin görevin canla başla çalışıp partinin gösterdiği adayı kazandırmak olmalı

Yanıtla69
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title