Haberler

Türkeş'in kızından Bahçeli'ye tepki: Kulaklarıma inanamadım

Güncelleme:
Abone Ol

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin terör örgütü lideri Abdullah Öcalan için "Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın" demesine tepki gösteren Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş, "Kulaklarıma inanamadım. Herkes oturduğu koltuğun sorumluluğunu taşımakla mükelleftir. Kimse Başbuğ Alparslan Türkeş'in koltuğunda oturup teröre yandaşlık yapamaz" ifadelerine yer verdi.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, yeni çözüm süreci tartışmalarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bahçeli, "Türkiye'ye getirilirken he türlü hizmete hazırım diyen terörist başı buyursun gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın. Her adımı atmaya kararlı, inançlıyız." dedi.

"DEVLET BAHÇELİ'Yİ KINIYORUM"

Gündeme bomba gibi düşen bu sözlere İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Dr. Ayyüce Türkeş'in tepkisi sert oldu. "Kulaklarıma inanamadım" diyen Türkeş, "Bebek katili, terörist başını meclise davet edip konuşma yapmasını isteyen ve UMUT HAKKINDAN yararlansın diyen Devlet Bahçeli'yi kınıyorum" dedi.

"KOLTUĞUN SORUMLULUĞUNU TAŞIMAKLA MÜKELLEFTİR"

Açıklamasının devamında eleştirilerini daha da sertleştiren Türkeş, "Herkes oturduğu koltuğun sorumluluğunu taşımakla mükelleftir. Kimse Başbuğ Alparslan Türkeş'in koltuğunda oturup teröre yandaşlık yapamaz.. TBMM'de yeteri kadar terörist varken birde onların ele başını meclise sokmak kimsenin haddi değildir. NOKTA.." ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım;

Türkeş'in kızından Bahçeli'ye tepki: Kulaklarıma inanamadım

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ayyüce Türkeş Taş Alparslan Türkeş Alparslan Türkeş Abdullah Öcalan Devlet Bahçeli Devlet Bahçeli Politika Gündem Terör MHP Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

Orhan YARIMCALI:

İyi ki Başbuğ hayatta değil bu günleri görmedi

Yanıtla29568
Monty Demirel:

Hayatta olsaydı bu sineklerin hiç biri yolunu bulamazdı zaten. Kizi da babası kadar delikanlı

021
Sicak Kafa:

görse nolurdu? dayanamz ölür müydü? :)

115
Aydin Ayaydin:

keske hayatta olup gorseydi de, iki cift laf etseydi bu konuda...

08
rüzgar erba:

Üzücü. Sinan ateşlerin, Muhsin Yazıcıoğlu karının neden öldürüldüğünü anlayabiliyoruz. Terörist başının örgüt üzerinde bir egomanyasiki var daha önce mektupla dile getirildi sonuç.

Yanıtla22474
Seydo:

Derhal CHP gelmeli. Türkiye’yi satıyorlar.

Yanıtla100350
MGk:

Dem'in ortağı Chp'mi....???

168
Sefa Altun:

EY MAKARNACILAR DUYDUNUZMU,NE DİYİR SENİN DİLİN LO....

Yanıtla49339
samet Karakus:

boşuna nefesini tüketme bı bildiği var diye düşünürler makarnacilae

112
Atilla Han:

Bahceli vermeye alisik

Yanıtla34326
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title